Sådan får du de bedste tilbud til Black Friday og Cyber Monday

Nu er der ikke så længe til, at Black Friday er ovre os. Oftest kaldes det Black Weekend, fordi langt de fleste butikker efterhånden kører med gode tilbud hele weekenden. Og så er der mandagen efter Black Friday, som går under navnet Cyber Monday. Cyber Monday adskiller sig fra Black Friday ved, at de gode tilbud udelukkende findes online. Lær mere om det hele her!

Spar penge til Black Friday

Black Friday falder i år på den 26. november. Den fredag vil der være travlt i alle gaderne og butikkerne, for de vilde tilbud kører som regel efter et først-til-mølle-princip. Hvis du vil have de bedste tilbud, skal du altså stå tidligt op! Du kan med fordel lave en plan hjemmefra over, hvilke butikker og hvilke varer du går efter. Så kan du lave en plan over, hvor du skal hen først. Har du på forhånd lavet en liste over de ting, du skal købe, så slipper du desuden for at rende hovedløst rundt i butikken og spilde brugbar tid. 

Hvis du ikke har mod på virvaret, så har mange butikker også gode Black Friday tilbud online, men her handler det igen om at være i gang tidligt. Lagerbeholdningen er nemlig tit begrænset, og folk er altid glade for et godt tilbud, så de flotteste ting ryger nok først. 

Gør Cyber Monday til en success

Cyber Monday falder i år på den 29. november. Ideen bag Cyber Monday var egentlig, at den var tiltænkt de online forretninger, der følte, at de ikke fik noget ud af Black Friday, som primært var til for de fysiske butikker. I dag har nogle fysiske forretninger dog også Cyber Monday, men generelt er tilbudsdagen tiltænkt online køb. Hvis du gerne vil gøre et kup til Cyber Monday, så er det vigtigt, at du ved, hvilke butikker der holder det. Du kan finde en liste over Cyber Monday tilbud her. 

Bevar roen

Black Friday er heldigvis ikke helt lige så kaotisk herhjemme, som det fx er i USA. Du kan sagtens komme i din yndlingsforretning lørdag eller søndag og stadig finde nogle fine ting til gode priser – som oftest, i hvert fald. Så bevar roen og prøv at hygge dig med Black Friday. Shopping skal jo være sjovt!

Og hvis du er lidt i tvivl om, hvor og hvordan du kan finde ud af, hvilke butikker der har lækre Cyber Monday tilbud, så kan du følge linket længere oppe. 

Skriv et svar