Ændring af PDF så nedsatte produkter vises korrekt

Vi har siden version 1.2.5 brugt den pdf fil kjeld fra prestashop forumet har lavet, dog med vores egne ændringer. Idag gik det dog op for mig at den ikke fungere optimalt i version 1.3.6 som vi bruger idag, derfor måtte jeg igang med at rette den til. Ændringen er ikke testet i 1.4.

Den Understøtter Gavekort og tilgodbevis, så ledes at de vises korrekt på fakturaen, og så har jeg netop opdateret fakturaen fordi jeg opdagede at nedsatte produkter ikke blev vist korrekt på den, og samtidigt ikke blev taget med i den totale pris, hvilket også gav en moms forskydelse.

Yderligere har jeg tilføjet beskrivelsen af en rabatkupon på fakturaen, så der ikke bare står en kode.

Jeg har ændret sidst nævnte så det under støtter % nedsættelser og beløbsnedsættelser. Det er sådan det vi selv har brug for, så tænkte at jeg ville dele det med jer andre.

På billedet ses hvad der er ændret.

Brug af gavekort funktionen ser sådan her ud på fakturaen:

Hvis man vil bruge gavekort og tilgodebevis funktionen så skal man tilføje en tabel i sin database som ser ud sådan her ud:

Det kræver dog en ekstra tabel i databasen, som skal hedde [prefix]gavekort (som typisk vil blive ps_gavekort).
id int primær key
id_order int
id_discount int
value varchar(20)

For at lave et gavekort eller tilgodebevis skal man lave en rabatkupon, og i beskrivelsen af rabatkuponen skrive enden gavekort eller tilgodebevis, det kan sagtens indgå som en del af beskrivelsen.

Download pdf classen her – Den skal overskrive filen i din shops /classes/ mappe, husk at lave backup af den gamle filen inden du overskriver den.

4 tanker om “Ændring af PDF så nedsatte produkter vises korrekt”

 1. God artikel – Timpet.
  Jeg håber det løser mine problemer med rabatkuponer som ikke bliver regnet rigtigt ud på fakturaerne.
  Fed feature med gavekort også det skal jeg lige have kigget på også
  Thomas

 2. Hej Thomas, jeg håber fakturaen hjælper på dit problem. Måske der er noget jeg har overset som også kan være en fejl hos os 🙂

 3. Jeps jeg har set det, og forsøgt at rette til. De fleste ting skulle være rettet nu. Men det er jo så ikke sikkert det kommer til at virke med din version 1.3.1.

  Tim

Skriv et svar