Anmeldelse af forskellige bænke

En bænk kan være en rigtig praktisk, lækker, funktionsrig og flot løsning til mange forskellige rum i hjemmet og jeg er blevet en kæmpe fortaler for bænke. Derfor har jeg valgt at anmelde fire af mine favoritbænke og sammenligne dem inden for de kategorier, som jeg synes er mest relevante hvad bænke angår.

J52D bænken fra FDB Møbler er designet af Børge Mogensen og denne bænk er en del af FDB Møblers J52-serie, som er kendt for sit tidløse, minimalistiske og enkle design. Denne bænk er lavet af massivt egetræ og har et klassisk skandinavisk udtryk og hertil er den perfekt som en siddeplads i entreen, ved spisebordet eller som et blikfang i dagligstuen. Bænken kan fås i to forskellige størrelser, som øger dens alsidighed og giver dig mulighed for at finde en plads til den i forskellige rum.

J177 bænken fra FDB Møbler er designet af Emil Reumert og det er en elegant og minimalistisk bænk, der har en blød og indbydende form. Bænken er også lavet af egetræ og har en flot, lys farve, hvilket gør den i stand til at skabe en hyggelig atmosfære i stuen eller som en ekstra siddeplads ved spisebordet. Bænken er tilgængelig i tre forskellige størrelser, som giver dig mulighed for at finde den model, som du synes bedst imødekommer dine behov. 

 

Lightweight er en bænk fra Form & Refine, som er designet af Jakob Thau og Sami Kallio, og så er den lavet af birketræ og finer. Bænken har ligesom de to andre en elegant og minimalistisk stil og vil være perfekt til moderne indretninger. Den fås i forskellige farver og størrelser og er nem at flytte rundt på grund af dens lette vægt. Det er også derfor at Form & Refine har valgt at give bænken det passende navn, Lightweight.

 

Position bænken fra det samme firma, Form & Refine, er også designet af Jakob Thau og Sami Kallio og lavet af egetræ. Bænken har en unik og kreativ form, der er inspireret af den japanske papirkunstorigami. Bænken er både flot og praktisk og kan bruges som en siddeplads eller en dekorativ genstand i rummet, hvilket er blevet til en helt ny indretningsstil henover de seneste år.

 

Årsagen til at jeg har udvalgt netop disse 4 bænke, er at de alle er lavet af træ, men med forskellige tilgange til dette valg, da der er forskellige træsorter og materialer i spil. J52D, Position og J177 er alle lavet af egetræ, mens Lightweight bænken er lavet af birketræ og finer. Designet på alle fire bænke adskiller sig på flere måder i deres til og formgivning. J52D og J177 er begge enkle og tidløse med et klassisk skandinavisk udtryk, mens at Lightweight bænken er mere moderne og minimalistisk og Position bænken har en kreativ og inspirerende form.

Hvad angår funktionaliteten for alle 4 bænke, så kan de naturligvis bruges som siddepladser eller som dekorative elementer i rummet. J52D og J177 er perfekte til spisebordet eller som siddepladser i stuen, mens Lightweight og Position måske i større stil vil blive anvendt som dekoration. Men i sidste ende vil det være helt op til dig, hvordan du vælger at bruge bænkene.


Skriv et svar