Gør Google til din bedste ven og få bedre SEO-resultater

For at få din PrestaShop helt i top skal du have styr på din SEO-strategi. I denne forbindelse er det vigtigt, at du har et indgående kendskab til Google, og hvad der er vigtigt i søgemaskinen netop nu.

 

Google er langt den mest benyttede søgemaskine, og der er ikke nogen tvivl om, at det er her, du bør sætte ind i forhold til SEO. Ved at optimere dit indhold til netop Googles krav og kriterier kan du få en topplacering, der gør det muligt for dine potentielle kunder at finde din shop. Du når nemmest og hurtigst i mål, hvis du kender søgemaskinen lige så godt, som du kender din bedste ven.

Vær altid opdateret på det nyeste nye

Du ved sikkert altid, hvordan din bedste ven går og har det, og hvad der er betydningsfuldt nu og her i hans eller hendes liv. Sådan kan du med fordel også gå til Google. Der sker faktisk rigtig meget med søgemaskinen, og der udrulles jævnligt nye opdateringer.

 

En vigtig del af en god SEO-strategi er således altid at være med på det nyeste nye om søgemaskinen og dens kriterier. Stammer dine SEO-tricks fra 2020, bør du opdatere dem med det samme – og det bør du sådan set blive ved med at gøre fremadrettet.

Hvad betyder noget for Google?

Du er garanteret ikke i tvivl om, hvad der virkelig betyder noget for din bedste ven. Det bør du heller ikke være, når det kommer til Google. Som nævnt kan det ændre sig en smule, og det er vigtigt løbende at holde dig opdateret – men overordnet har søgemaskinen til formål at vise indhold, som giver brugeren den størst mulige værdi.

 

Det skal være relevant for brugeren, og det skal være velskrevet og faktuelt. Der skal også være taget højde for æstetikken, for teksttungt indhold uden billeder eller afsnit er bare ikke særlig appellerende.

 

Du kan med fordel læse op på Googles kvalitetskriterier (også kaldet EEAT), hvis du vil vide mere om, hvad der betyder noget for søgemaskinen – og dermed hvordan du får en bedre placering.

Du kommer ikke uden om SEO

Hvis du gerne vil have succes med din PrestaShop, kommer du altså ikke uden om SEO og online markedsføring generelt. Det er nemlig vigtigt alle steder og for alle brancher. I dag fremsøger vi nemlig det meste på nettet, hvad end det drejer sig om nye sko, en cykelhandler eller måske Escort Fyn.

 

Ligegyldigt hvilket produkt, eller hvilken service, du tilbyder, kan du altså nyde god fordel af at gøre Google til din nye bedste ven – om ikke andet så i forretningsøjemed.

Skriv et svar