Anvend brugbare redskaber i forbindelse med din hjemmeside

Hvis du har lavet en hjemmeside ved hjælp af et CMS-system, som fx WordPress, har du typisk en række muligheder for at gøre brug af forskellige redskaber. For god ordens skyld kan der lige nævnes, at CMS står for Content Management System – oversat til dansk et indholdsbehandlingssystem. Det er altså et system, der ligger bag din hjemmeside. Dette anvender de fleste, så man slipper for selv at skulle starte helt fra bunden og have styr på hver eneste lille kode. Det er bestemt ikke alle, der på denne måde har teknisk forstand på at opbygge hjemmesider.

Gør brug af plugins og andre brugbare redskaber til at optimere din hjemmeside

Du bør altid anvende plugins og andre redskaber til din fordel. De kan anvendes til at effektivisere processer og gøre en masse ting lettere for dig. Når det handler om hjemmesider, kan du aldrig gøre det for let for dig selv, og det er derfor, at du bør benytte hver en mulighed og en hvilken som helst lejlighed til at optimere.

Du kan fx få et plugin, der konstant scanner din hjemmeside for døde links. Det er især anvendeligt og smart, da døde links er noget, der kan trække din hjemmeside ned. Det betyder, at du kan blive straffet af søgemaskinerne for at have for mange døde links, som dine besøgende muligvis lander på. Det er altså sider uden ressourcer eller brugbar information, og så er de ligegyldige. Med et sådan plugin kan du hele tiden være på forkant og hurtigst muligt rette dine døde links, så de fx viser hen til forsiden i stedet.

Du kan også få et plugin, der helt automatisk opdaterer alle dine billeder på din hjemmeside. Dette er uhyre smart – især hvis du aktuelt har mange billeder liggende rundt omkring. Så behøver du ikke selv at skulle gå ind og rette hvert enkelt billede. Dette kan det smarte plugin gøre for dig ved at gå hele dit bibliotek igennem og opdatere, hvor der er brug for det.

Det sidste tip er, at der også findes redskaber på andre hjemmesider. Et eksempel er, at du kan få et kort link genereret, hvis du sidder med et meget langt link. Du kan klikke ind via henvisningen, indsætte dit lange link og så får du et kort link, du kan bruge i stedet. Det er super smart, da det kan skabe bedre overblik på din hjemmeside.

Skriv et svar