Carvision har fået ny webshop

Elsker du ligesom jeg at finde lækkert udstyr til din bil, så køreoplevelsen bliver lidt bedre?

Så skal du læse med her! 

Jeg har gennem tiden købt mange brugte biler, som jeg efterfølgende har sat i stand og gjort køreoplevelsen i dem lidt bedre. Fidusen er, at det slet ikke er umuligt at tilføje en masse lækkert udstyr i en ældre bil, uden det koster en formue og uden det bliver for synligt, at bilen ikke er født sådan. En af de ting jeg oftest tager fat i som det første, er at kigge på mulighederne for at implementere en skærm med Apple Carplay eller Android Auto. Jeg synes, at det forbedrer køreoplevelsen markant, derfor vægter jeg det rigtig højt. Jeg har fundet ud af, at man i de fleste biler, har gode muligheder for at implementere det, så det ser integreret ud. Hvilket jeg synes er super fedt. Jeg er ikke kæmpe fan af, når det bliver for tydeligt, at der er lavet om på bilen. Jeg finder stort set alle de reservedele, som jeg køber hos https://www.carvision.dk/. De har for nyligt fået ny webshop, og det er hos dem super nemt at indtaste nummerplade på den bil, som man søger reservedele til og derefter få vist, hvilke muligheder der er. Det gør det super hurtigt at få et overblik og være sikker på at finde de rigtige reservedele, som er kompatible med netop den bil, som du søger til. 

En anden ting som jeg altid undersøger om er en mulighed at implementere i en bil er bakkamera. Det gør jeg, da jeg selv synes, at det er en super luksus, og derudover så synes jeg også, at det sikkerhedsmæssigt giver god mening. Det er uden tvivl svære at orientere sig bagud end forud, og derfor kan et bakkamera være med til at øge sikkerheden, så du er sikker på, at der ikke befinder sig nogen bag bilen, som du ikke kan se. 

Udover det er der mange andre spændende muligheder, som jeg vurderer fra bil til bil, men også fra behov til behov.

Skriv et svar