De 3 bedste danske webhoteller med webmail

Webmail er e-mail, der tilgås via en webbrowser, såsom Chrome, Safari eller Firefox.

Webmail er en bekvem måde at tjekke din e-mail på fra enhver computer med internetforbindelse.

Hvis du leder efter en dansk webmail-udbyder, anbefaler vi Simply.com, One.com eller Dandomain.dk. Her er grunden til det:

Simply.com webmail

Simply.com tilbyder gratis e-mail-konti med 5 GB lagerplads.

Brugerfladen er enkel og nem at bruge. Du kan også få adgang til din e-mail offline ved at downloade Simply Mail-appen til din smartphone eller tablet.

One.com webmail

En af fordelene ved One.com er, at de tilbyder ubegrænset e-mailopbevaring.

Det er godt, hvis du har mange e-mails, eller hvis du har brug for at gemme e-mails i lang tid. One.com tilbyder også en række andre funktioner, f.eks. online filopbevaring og værktøjer til opbygning af hjemmesider 

Dandomain webmail

Dandomain tilbyder webmail som en del af deres større pakke af internettjenester, som omfatter domæneregistrering og webhosting.

Deres webmail-tjeneste omfatter 50 GB lagerplads og understøttelse af Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird og Apple Mail. De har også en Android-app, så du kan få adgang til din e-mail, når du er på farten.

Læs mere om Dandomain webmail og login

Følgende mails bør du undgå

Der er nogle danske webmails, som vi ikke anbefaler, såsom GodMail.dk, Jubii mail, TDC mail og YouSee mail. Disse udbydere er kendt for at have sikkerhedshuller, der gør, at din konto risikerer at blive hacket. De har også færre funktioner end de tre udbydere, som vi anbefaler ovenfor 

Vores anbefaling af webmail udbyder

Hvis du leder efter en dansk webmail-udbyder, anbefaler vi Simply.com, One.com eller Dandomain.dk. Disse udbydere tilbyder gratis eller ubegrænset e-mailopbevaring, enkle grænseflader og yderligere funktioner som f.eks. online filopbevaring og domæneregistrering.”

Held og lykke med at vælge mailudbyder. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at læse op på de forskellige webhoteller eller mailtjenester.

Skriv et svar