Duplicate content er et problem i prestashop

En af Prestashops største udfordringer er Duplicate content

Det er en kendt problem fra siden jeg startede med at arbejde med prestashop tilbage i 2009, men alligevel er der ikke sket det helt store på netop område med Duplicate Content, også kaldet dobbelt indhold. Hvis du ikke ved hvad Duplicate content er, så er det på tide du lærer lidt om det, det kan du gøre ved at læse denne her artikel af Kim Tetzlaff.

Jeg har får længe siden lavet et modul til prestashop som gør op med Duplicate content, det var dog lidt outdated i den forstand at det kun virkede i version 1.2.x og 1.3.x, så gjorde Kim mig opmærksom på at modulet bør dække langt flere sider end blot kategorierne, derfor er modulet opdateret, således at det virker til Prestashop version 1.4.x og 1.5.x. Ydermere dækker det til de 2 seneste Prestashop serier alle sider i shoppen / URLS – lige med undtagelse af de sider der bør have noindex tag.

Kim som er en erfaren og meget dygtigt onsite SEO mand, har også skrevet en god artikel om forkert brug af robots.txt, dele af det artiklen skriver er netop sådan som Prestashop bruger robots.txt

Til prestashop 1.4.x og 1.5.x tages der endvidere højde for sider som slet ikke bør indexeres, og der sendes derfor et såkaldt noindex tag ud i headeren, her kan fx nævnes authentication.php (login siden).

Du få altså et kamp klar modul til at tag kontrollen over Duplicate content i prestashop for blot 349,- + moms, find det her: https://www.prestatips.dk/shop/da/prestashop-moduler/11-dublicate-content-handler-til-prestashop.html

Skriv et svar