En tur bag om Loukrudt

Har du hørt om Loukrudt Land? De er særligt kendt for deres lækre og praktiske puslesæt. 

Loukrudt er en dansk virksomhed, som er ejet af Louise Bjerregaard Henriksen. Hos Loukrudt.dk designer og sælger de unikke puslesæt under eget brand, hvor der virkelig er kælet for detaljerne, som gør produktet super lækkert. Puslesættene er ikke bare dansk design, men produceres også i Danmark og der er lagt meget tid, stolthed og kærlighed i hele processen. 

Et vigtigt punkt for dem er nemlig ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Og netop på grund af dette er de andre varer, som forhandles via Loukrudts webshop også valgt med stor omhu. 

 

Loukrudt drives af Louise og er startet tilbage i 2016, hvor hun selv tog sig af alle opgaver. I starten syede Louise selv hvert eneste puslesæt, og det i sig selv gør det jo helt unikt! Men med virksomhedens vokseværk er denne opgave nu overtaget af kyndige mennesker. Men en ting gør sig stadig gældende og det er, at hvert sæt er syet ved symaskine med kærlige hænder og omhu, og på den måde har de fravalgt store udenlandske, industrielle produktioner, CO2 tung transport samt overproduktion – og dermed kan de mindske deres CO2 aftryk.

Med tiden har Louise måtte lægge flere og flere opgaver i hænderne på andre dygtige mennesker, og derfor har hun i dag skabt Team Loukrudt. Herunder arbejder blandt andet også familiemedlemmer, og idéen til virksomheden er startet i forbindelse med hendes førstefødte fra maj 2015. 

 

Virksomheden har siden begyndelsen udviklet sig og udover, at de designer og producerer egne puslesæt, kan du også designe dit helt eget puslesæt, hvis du ønsker noget andet end deres standard puslesæt.  

Pusleposerne kommer i forskellige størrelser, og alle poserne passer til forskellige pusleting. 

Derudover er der også et etui til vådservietter, så pakken bliver lidt lækre at se på. 

Alle poser har usynlige stikninger og ombukket på poserne kan bukkes, præcis som du vil, så de kan tilpasses i højden. 

Disse puslesæt er ikke kun tiltænkt puslebordet, men de er også yderst anvendelige på farten. 

 

Udover deres egne puslesæt kan du hos Loukrudt også finde produkter fra en masse forskellige brands, alle valgt med omhu som tidligere nævnt. Så der er rig muligheden for at gå shop amok i lækre børneting af høj kvalitet. 

Skriv et svar