Hvordan vælger en det bedste billån? 

Hvordan vælger en det bedste billån? 

Er du på udkig efter en splinter ny bil eller vil have opgraderet den gamle ud med en bedre, men har ej finanserne til det? Så kan et billån være en klog løsning for en. Hvis man skal have et billån er der som normalt to muligheder ; om det bør være med eller uden sikkerhed i faretøjet. Differensen på de 2 er at lånudbyderen kan tilbyde billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, derved långiveren har eje i faretøjet. Det vil faktisk sige, at når man som låntager ej overholder betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan långiveren tage bilen tilbage og sælge den for derved at kunne indfri det billån en har taget. Det kan være en smart løsning, hvis en overbevist om at man kan overkomme ens betalingsbetingelser over løbetiden, da det her tit kan være billigere for låntageren at underskive dette billån. Da renten over låneperioden oftest er billigere. 

Afgørende elementer at være opmærksom på, hvis en starter et billån 

De to vigtigste elementer du skal kigge på, når man skal påbegynde et MC lån er lånebeløbet og løbeperioden. Lånebeløbet er det beløb i Kr du låner af udbyder for at kunne tilskrive sig bilen. Løbetiden er den længden på lånet, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er faktisk den mængde likvider man skal bruge til købet af motorcyklen. Så det er noget du selv kan ændre på alt efter af hvilken bil du slutter med at købe. afdragsperioden kan på samme måde reguleres alt efter hvor mange penge du har råd til at afbetale billånet på månedligbasis. MC lånet kan altså blive mereomkostningstungt ved at man har en lang afdragsperiode.  

Hvordan skal man tage mit bådlån? 

Når du skal vælge hvor en bør tage sit billån er det essentielt at kigge på den enkelte rente på det bådlån du ønsker. for eksempel, hvis man går og skal have en ny billån er det dejligt at vide om man har penge til at starte det billån. En klog måde at holde overblik er at tage en samtale med sin bank for at efterspørge hvordan din økonomi ser ud og hvad man har råd til. Her kan en selvfølgelig justere det en smule alt efter om man ser sin drømme båd og så kan du hæve det en my. Det er naturligvis at beslutte noget, som man kan betale i det lange løb. Hvis du skal beslutte hvordan ens MC lån skal se ud er det dejligt at vide hvor mange likvider du har i dit månedlige budget til at betale af på det pågældende MC lån.  

Ny eller gammel båd 

Det er klogt at du tænker over den naturlige værdi nedsættelse som båden får over perioden. Og om du kan komme ud af et uoverskueligt billån, for når motorcyklen har fået så stor en værdiforringelse, så man ikke kan slippe ud af billånet ved at sælge den. Går du og betaler for ingenting og det er selvfølgelig det du mest vil slippe for. Derfor er det intelligent, at du ved at det er denne båd man ønsker at have over en lang periode. Ved en ny bilen tilkommer de den mest omfattende værdinedsættelse, når de kører fra forhandleren. Derfra falder motorcyklen ej så stejlt i værdi. Når man ser på en gammel model, som er brugt eller lignende er det klogt at du for undersøgt standen af båden.  

Så hvis du vælger at afbetale bådlånet over 10 år, men man sælger bil efter 5 år, så afbetaler man muligvis på en motorcykel man ikke længere har, det ej er hensigtsmæssigt.  

Når du eksempelsvist skal have en bil og derfor har brug for et MC lån, så er der flere kriterier for at man kan påbegynde et billån.  Du bør være fyldt 21 år gammel, man skal have en årlig indtjening på 180.000 kroner  

Som lånoptager er der to muligheder i henhold til om det skal være med eller uden udbetaling, altså, at du forudbetaler en andel af det fulde beløb fra køb af. Adskillige lånudbydere kræver i dag, at man lægger ti-tyve provent af det fulde beløb af fra starten af købet af en ny motorcykel.  
 
Det kan være rigtig smart at indhente tilbud fra mange forskellige lånudbydere før man påtager et valg om hvor man bør tage ens billån henne, da der som oftest er en variation. 

Skriv et svar