Få billede med på produkterne – Epay relay

At få billeder med på produkterne i dit resumé på epay’s relayside giver brugerne en mere visuel bekræftelse af at de har de rigtige produkter med i checkudflowet. Og brugere er meget visuelle. Jeg tror specielt det er vigtigt hvis man sælger produkter med meget enslydende titler, fx. “Weber Kuglegrill nr. 720” eller ligende. Man skal nok huske at man ofte selv har meget stor indsigt i de produkter man sælger og at produktnavnet derfor giver meget størrer meningen for en selv end for brugeren.

Dette indlæg vil hjælpe dig med at indsætte produkt billeder på dit resume af indkøbskurven på epay modulets relay side, som det ses nedenfor (Ja jeg ved godt der er mange screenshots af vores shop)

Jeg tager udgangspunkt i at fjerne referencenummeret, og bruge pladsen til billedet. Ofte mener jeg ikke referencenummer er vigtigt for kunden, det er nok mest internt brugt, men det kan selvfølgelig være jeg tager fejl. Ihvertfald bruger vi dem ikke til noget som helst.

Nåh lad os få de billeder sat på…

Åben gå til modul mappen /modules/epay/ og åben epayment.tpl på linje 281 ( i version 3.9) erstat:

{l s='Ref.nb' mod='epay'}

med:

På linje 287: erstat:

 {$product.reference}

med:


Du kan enden fjerne width og height tagget, eller bruge dem til at justere billede størrelsen. God fornøjelse, og husk at lave backup inden du går igang.

Tim

1 tanke om “Få billede med på produkterne – Epay relay”

  1. Det har faktisk irriteret mig rigtigt længe at der ikke var billeder med på den side 🙂 Tak for indlægget!

Skriv et svar