Find din næste IT-vikar hos ITAGIL

IT får verden til at dreje rundt. Og kun de allerfærreste arbejdspladser kan fungere uden et IT-system, som fungerer ordentligt. Derfor vælger mange virksomheder at ansætte en fast tilknyttet IT-medarbejder, der tager sig af alle de IT-relaterede problemstillinger, som måtte opstå i løbet af en almindelig arbejdsdag.

Søger du en IT-vikar, der kan træde til, når din almene IT-medarbejder er syg, er på ferie eller blot har brug for lidt hjælp? Så kan du med fordel henvende dig hos et IT-vikarbureau. Vælger du ITAGIL, er du sikker på, at få adgang til en erfaren vikar med et bredt kompetencesæt.

ITAGIL

ITAGIL havde opstart i 2001, og i dag har virksomheden afdelinger i både Tønder og København. ITAGIL har siden opstarten serviceret små og store kunder i Danmark og resten af Norden, og virksomheden adskiller sig på flere punkter fra konkurrenterne. For det første stiller ITAGIL sig til rådighed døgnet rundt, og dét betyder, at du som regel kan få IT-assistance, så snart du henvender dig. For det andet varetager ITAGILs medarbejdere alle IT-relaterede opgaver og problematikker. Og for det tredje udbyder ITAGIL kortlevede kontrakter i form af vikarer, der kan træde til i de perioder, hvor din virksomhed er særligt presset.

ITAGILs vikarydelser

ITAGILs vikarer kan træde til med kort varsel, og det er helt op til dig, om vikaren skal blive på arbejdspladsen et par dage, flere uger eller på ubestemt tid. Når du hyrer en vikar fra ITAGIL, før du en stabil, effektiv og gennemgående professionel IT-resurse. Vikarerne udmærker sig derudover ved deres høje kontinuitet og den skalerbare arbejdskraft. Og de sparer dig for freelance-lønninger og dyre mellemled. Har du brug for en IT-vikar i flere usammenhængende perioder, vil ITAGIL dertil gøre, hvad de kan, for at sende den samme vikar ud hver gang. Dette gør, at jeres vikar over tid vil udvikle en solid forståelse for jeres forretning og på denne måde kunne hjælpe jer så effektivt som muligt.

ITAGILS kompetenceområder

ITAGIL specialiserer sig særligt i web- og applikationsudvikling, Microsoft Office 6365, sikkerhed og GDR, konsultationer og rådgivning, hosting og cloud og IT-support og generel drift. Men overordnet set findes der stort set ikke den IT-opgave, som ITAGIL ikke kan løse for dig. Tjek de mange positive referencer på ITAGILS hjemmeside. Og kontakt dem i dag for at høre, hvordan én af deres vikarer markant kan lette jeres arbejdsbyrde, næste gang I mangler en afløser.

Skriv et svar