Find lædertasker til enhver lejlighed

 

Lædertasker kan bruges til enhver lejlighed og ethvert outfit. Det gode ved lædertasker er, at hvis du behandler dem ordentlig, så kan du have dem i rigtig mange år, og de vil holde sig pæne i mange år.

Der findes mange forskellige typer af lædertasker, som alle er gode til forskellige formål. Du finder blandt andet skuldertasker, crossover skuldertasker, clutches, bæltetasker, rygsække og weekendtasker.

Skuldertaske er super praktiske, da de ofte er rummelige hverdagstasker med en god rem eller strop til at bære dem på skulderen, hvilket er rart, hvis der er lidt vægt i tasken. Derudover er de gode som crossovers, hvis man er ude og ønsker hænderne fri. 

Clutches egner sig blandt andet rigtig godt til arrangementer og selskaber, hvor du ønsker at være lidt mere elegant. Der findes mange forskellige typer af clutches, dem som er rigtig gode til en selskabskjole og dem som er mere uformelle og casual, som er praktiske til lige at have samling på nøgler, telefon og pung.   

Hos Bastian Lædervarer finder du et stort udvalg af læderprodukter blandt andet også bæltetasker, som i øjeblikket er meget populære. De har gjort et comeback de seneste par år – men i en ny form. Hvor man før var vant til at se dem placeret i livet, så er det i dag moderne at bruge dem som crossover tasker. Det er en nem måde at holde styr på mindre ejendele og have dem tæt placeret på kroppen. Derudover er de super smarte, hvis man cykler, da man nemt kan tilgå, hvad der er i tasken men uden den kommer i vejen. Du har mulighed for at lade den sidde henover brystet eller på ryggen. Du finder også rygsække, hvor du har mulighed for at få et lidt pænere alternativ. Disse er gode, hvis du ikke er på udkig efter en sportsrygsæk men en lækker rygsæk, som du kan bruge til hverdag. De er super gode også at cykle med, da de bestemt ikke kommer i vejen, derudover er det rart at bære vægten på ryggen. 

Bastian Lædervarer byder også på lækre weekend-lædertasker, hvor du har mulighed for at få lidt større og lækre tasker, som kan rumme diverse ting til en weekendtur. 

 

Skriv et svar