Blid bondage er det nye sort når det kommer til parlege

Blid bondage er ikke mindst siden fifty shades blevet et hit hos mange par.

Siden filmen fifty shades kom frem, er blid bondage blevet fast inventar i mange forhold. Det er der naturligvis også et par gode grunde til. Da det jo ikke mindst er fantasierne fra filmen der forsøges udlevet. 

Først og fremmest er det jo nok en god ide at kigge lidt på hvad blid bondage egentlig er. For bondage er i sig selv hverken sexlegetøj eller udstyr. Det er først og fremmest dominans der spiller ind. Det er legen mellem dig og din partner hvor hun eller han har overhånden. Den ene dominerer den anden og underkaster. Det er specielt hos kvinder noget der vækker lysten, da en kvinde gerne vil være under sin mand rent seksuelt. Det er en lyst til at mærke at han er den alfahan hun troede han var. Men der kommer jo hurtigt mere med i legen og en del af det frække er også tilbehøret. Det forstærker den dominans som man udøver på sin partner. 

Den klassiske er håndjern i blid bondage. Det er frarøve sin partner muligheden for bevægelse er den største faktor. Her har vedkommende der er spændt fast ikke længere magten over sig selv, det er partneren der har det. Denne følelse kan være utrolig pirrende. 

Det næste skridt er at give en form for afstraffelse. Det kan typisk gøres med klask eller ved brug af en pisk. Det er her den klassiske flogger der vinder hos de fleste. Den er også nemmere at give blide slag med, da det ikke er alle der er lige vilde med hård smerte. Det skal små rap til, der giver en pirrende fornemmelse på huden. Dette kombineret med at du ikke kan bevæge dig, er utrolig fræk. 

Blid bondage kan være en ret uskyldig leg. Det er ikke altid forbundet med læder og nitter. Så prøv at tage satin halsklædet frem og se om ikke det vækker lyster. 

Skriv et svar