Flere kan få en mindre mobilregning

Stort set alle danskere har i dag en smartphone, og for mange er den helt uundværlig, da den bruges til det meste i vores moderne hverdag. Den store efterspørgsel har betydet at telefonerne har udviklet sig meget de seneste år.

Tidligere var det mere end rigeligt hvis en telefon kunne skrive SMS-beskeder og modtage opkald. I dag er det blevet en minicomputer, som bruges til e-mails, GPS, online shopping, Facetime, sociale medier, billetter, spil, musik, streaming og meget mere. Det betyder at nogle bruger meget data, mens andre ikke bruger helt så meget. Det kan derfor godt betale sig at holde øje med sit forbrug og få tilpasset sit mobilabonnement hertil.

Identificere dit forbrug og behov

Første skridt i jagten på et nyt mobilabonnement det er at finde frem til hvad ens nuværende forbrug ligger på for tale, SMS og data. Stort set alle danskere betaler for mere end de har brug for, da abonnementer med fri tale og data lyder flot, men er sjældent nødvendigt.

Mange bruger primært deres mobiltelefon i deres eget hjem hvor der typisk vil være et wifi netværk man kan benytte. Fro nogle vil det derfor være nok med 6GB data om måneden, mens andre måske ser Netflix og bruger andre krævende tjenester mens de er på farten, og derfor kan fri data sagtens være en mulighed.

Har du brug for fri data, så kan det alligevel være klogt at holde øje med mobilabonnement priserne løbende, f.eks. på Mobilabonnementerne.dk, da der ofte er hård konkurrence på priserne, og en gammel aftale kan hurtigt vise sig at være for dyr og forældet i forhold til det nuværende marked.

Få online tjenester med i en pakkeløsning

I takt med at mobiltelefonen har fået flere funktioner, så er der kommet mange tjenester til som man kan bruge på sin telefon. Er du stor bruger af disse, så kan det godt betale sig at få en pakkeløsning, hvor de er inkluderet i mobilabonnement. Telmore har Telmore Play, hvor man kan få en musiktjeneste og netflix, HBO Nordic, Viaplay, Tv2 play og bookmate som er en tjeneste for digitale bøger. Telmore er de førende på denne type abonnementer, og de kan tilbyde fair priser på denne type abonnementer.

Uanset hvilke behov du har, så anbefaler vi at man laver et årligt tjek af sine abonnementer. Overraskende ofte kan man spare gode penge ved at bruge en 20 minutter på research.

Skriv et svar