Fremtidens lovende teknologier er også lovende investeringer

Som erhvervsdrivende har du med garanti ikke kunne undgå at forholde dig til datasikkerhed, ikke mindst ved transaktioner og i forhold til netbanken. Der er også god grund til at holde et højt sikkerhedsniveau, da hackere og cyberkriminelle ofte følger de nyeste udviklinger inden for sikkerhedssoftware lige i hælene.

De fleste danskere forbinder Bitcoin og de andre kryptovalutaer med en hel del andet end sikkerhed ved overførsel af penge såvel som data, men virkeligheden er at teknologierne bag store kryptovalutaer såsom Bitcoin, Ripple og Ethereum netop har revolutioneret vores internetsikkerhed. Den såkaldte blockchain-teknologi blev født med Bitcoin for godt 11 år siden, og de seneste år har fremsynede bank- og IT-virksomheder samt et væld af forskellige industrier verden over fået øjnene op for fordelene ved den skudsikre teknologi bag kryptovalutaerne.

Lovende regulativer får kurserne i top

Den stigende interesse og videreudviklingen af blockchain-teknologien har dermed fået efterspørgslen på kryptovalutaer til at stige, og ikke mindst kurserne. Indtil nu har investering i fx Bitcoin dog været hæmmet en del af at alle kryptovalutaer er decentraliserede og dermed ikke har nationale pengeinstitutter til at regulere og stabilisere kurserne. Man har derfor ofte kunnet opleve stigninger og fald på op til 10 procent i løbet af få timer.

Det har krævet en del af investorer i kryptovaluta: Det er sin sag at holde tungen lige i munden med så store og pludselige kursforandringer. Det har dog også gjort det utroligt indbringende for de hurtige.

De gode nyheder for kryptovalutainvestering kommer af, at globale regulativer, der skal stabilisere kurserne på kryptovaluta, netop er under udvikling nu og forventes at træde i kraft i 2020. Det vil også uden tvivl gøre brugen af Bitcoin som betalingsmiddel endnu mere udbredt, hvilket vil styrke kurserne yderligere.

Hvordan investerer man nemmest i kryptovaluta?

Det er altså ved at være på tide at investere i fx Bitcoin, hvis du vil have glæde af en endnu lav pris, før regulativerne træder i kraft. Den mest populære og nemme måde at investere i kryptovalutaerne på er ved at benytte en smart krypto-robot, som er betegnelsen for specialsoftware, der ved hjælp af bl.a. logaritmer kan købe og sælge kryptovaluta for dig, straks kurserne er fordelagtige.

Du behøver med andre ord ikke holde dig konstant opdateret med kursudviklinger og andre faktorer, mens du samtidig kan indstille kryptorobotten til hvilke beløb, der må investeres for samt hvilke typer kryptovaluta, du vil satse på.

Læs fx denne danske anmeldelse af én af de mest populære kryptorobotter her, inden du går i gang, så du kan sondere terrænet og finde den mest succesrige og roste kryptorobot – og få mere ud af dine investeringer i fremtidens store teknologier.

Skriv et svar