Sådan får du support og udvikling til din Prestashop

Hvis du bruger Prestashop til din webshop, kender du sandsynligvis en hel del til systemet. Dog skal der meget til, før man bliver ekspert. Er der problemer, kan det derfor være nødvendigt at få hjælp udefra.

Vigtigheden af en god webshop

Skal du sælge ting på nettet, er det vigtigt, at din webshop fungerer, som den skal. Med langt de fleste varer gælder det nemlig, at der er mange andre sælgere.

Vil du være den sælger, som kunderne går til, er det derfor vigtigt, at din webshop er funktionel og let tilgængelig. Som med alt andet teknik kan der opstå problemer, og her er det vigtigt, at der er nogle, som kan hjælpe dig.

Få hjælp udefra

Selvom du er bruger af Prestashop, kender du ikke nødvendigvis til alle kroge af programmet. Opstår der et problem, er det derfor ikke sikkert, at du ved, hvordan det skal løses.

Heldigvis findes der folk udfra, som er eksperter på emnet. Her får du Prestashop support, så du altid kan få hjælp, hvis der er noget, der er ikke virker, eller der er problemer på andre måder. Så kan din webshop komme op at køre igen.

Gode billeder

Udover at hjemmesiden naturligvis skal fungere optimalt, er det også vigtigt, at den tager sig godt ud. Dette kan nemlig øge troværdigheden over for kunderne, og i sidste ende kan det være dette, som gør, at handlen går i hus.

Sælger du en fysisk vare, er det en rigtig god idé at få taget nogle professionelle billeder. På en webshop kan kunderne ikke selv mærke på varen, inden de køber den, og derfor har de ikke meget mere end billedet at gå ud fra.

En god tekst

Hvis der er noget i Prestashop, som driller, kan du få hjælp hos websitesupport.dk. Her kan du nemlig både få personlig support og udvikling af hjemmesider.

Udover flotte billeder af dine produkter, er det ligeledes en god idé at være omhyggelig med produktteksterne. Her skal der gerne stå, hvordan varen fungerer og hvilke materialer, den er lavet af. På den måde får kunden nemlig et bedre indblik i hvilken vare, der er til salg.

Øvelse gør mester

Selvom arbejdet med en webshop kan virke frustrerende i starten, skal det nok blive bedre efterhånden, som du får mere erfaring med programmet. Har du aldrig arbejdet med hjemmesider før, er det nemlig klart, at du ikke starter som verdensmester.

Heldigvis er der rigtig meget hjælp at hente på nettet. Her kan du få instruktioner omkring, hvordan du skal gøre de forskellige ting, når du skal udvikle en flot hjemmeside.

Hvilket udtryk går du efter?

Når du har fået styr på de basale ting inden for din webshop, er det en god idé at overveje hvilket udtryk, du vil gå efter på din hjemmeside. Alt efter hvilke kunder dine produkter henvender sig til, kan der nemlig med fordel justeres på udtrykket.

Hvis du sælger varer til nybagt forældre, kan det for eksempel være oplagt med lyse farver og søde detaljer. Skal du derimod sælge værktøj til håndværkere, kan det være en anden retning, du skal gå i. Du skal nemlig helst virke som én, der har styr på hvilken forretning, du driver.

Giv ikke op

Åbner du en webshop, er det ikke sikkert, at forretningen kører på skinner fra starten af. Der kan være mange ting galt, og derfor handler det om at være tålmodig og handle fornuftigt.

Sørger du for, at tingene virker, og kunderne bliver opmærksomme på din webshop, vil de første handler sandsynligvis gå igennem. Efterhånden som kunderne lærer din webshop at kende, kan du forvente flere og flere køb.

Skriv et svar