Gode produktbilleder sælger – meget billig fritlægning

Det er vidst ikke hemmelighed gode produktbilleder sælger, det er jo ikke for sjov at der bliver brugt rigtig mange penge på fotostudier, fotografer og modeller hos de store spillere på markedet. Hos fx. Smartgirl og Asos har jeg set at de også er begyndt at optage video med modeller der går catwalk og så viser dem til kunderne sammen med billederne.

Det er rigtig smart, men det er faktisk ikke det mit indlæg her skal handle om, så til sagen.

For ikke så længe siden hørte jeg et podcast fra pottercut.dk hvor gæsten var Thomas Kragelund. Podcastet handler om en succes historie, hvor Thomas har startet Remove The Background, som er det indlæget her skal handle om. Ganske kort fortalt så sælger han frit lægninger af produktbilleder. Podcastet fik mig til at blive nysgerrig, vi har nemlig ind imellem nogen produktbilleder med en meget grim og brun baggrund, og var faktisk begyndt at sortere nogen af vores leverandører fra pga. billederne.

Hvis du får produkterbilleder fra din leverandør, så har du helt sikkert også undersøgt hvad det koster at få dem produktet frit lagt fra en evt. baggrund på billedet, og det er dyrt og næsten umuligt at gøre pænt selv. Og med de priser der er hos Remove The Background så vil jeg faktisk vove den påstand at tiden er bedre brugt på noget andet, man kan nemlig få frit lagt et billede for kun 5kr.

Men det slutter ikke her. W20, som er udviklere af bla. Prestashop løsninger og moduler har lavet en integration til Remove The Background, så man via sin back office del nemt og bekvemt kan styre bestilling af frit lægninger ud fra de allerede brugte produktbilleder, når billederne så er færdige så kan man med et enkelt klik få dem lagt ud på et eller flere produkter igen, enden ved at erstatte de eksisterende billeder eller som nye billeder på produktet. Her kommer lige en teaser:

Deres integration er endnu ikke helt færdig, men jeg har været så heldig at blive tester på en beta version, og jeg skal ellers lige hilse og sige at det bare er noget der virker, modulet til remove the Background fra W20 bliver oveni købet gratis.

Hvis man skal pege på noget dårligt ved integrationen til Remove The Background så må det være at det er blevet så nemt at man alt for hurtigt får brugt penge på frit lægninger 😉

Jeg opdatere mit indlæg her så snart integrationen bliver frigivet, imellem tiden så er der også mulighed for at bestille frit lægninger via deres hjemmeside, det er ikke helt så nemt, men det giver knald gode billeder! Hvis man ikke rigtig er overtalt endnu, så hop ind og få de første 3 billeder gratis. Derefter er du helt sikker solgt! Vi bruger projektet til de af vores smukke kjoler hvor baggrunden er så grim at man ikke kan forsvare at bruge den.

Skriv et svar