Automatisk bogføring med e-conomic til prestashop

En af de tungeste ting ved at være selvstændig er at lave de daglige kasseklader og bogføringer. Det giver altid anledning til problemer og tager bare en krig. Vi kender det vidst alle samme, man har syltet det lidt for længe og har fået en kæmpe bunke af fakturaer der skal tasts ind. Det får man så gjort, men man kan ikke afstemme sine kontoer fordi der er en fejl, men hvor er den henne? Mangler der et bilag? Eller har jeg bare tastet forkert?

Herhjemme er det min kone der laver regnskab, og det er jeg egentlig lidt glad for, for jeg har slet ikke tålmodighed til at sidde og bikse med det. For nogen måneder tilbage begyndte det dog at fylde alt for meget i dagligdagen. Det skyldes den gode og naturlige vækst i hendes firma og det er jo en god ting, men det gav ekstra meget papirarbejde og det var så her vi tog beslutning – vores regnskab skal føres automatisk! Derfor har vi kastet vores kærlighed over E-conomic, og det er faktisk rigtig imponerende! Vi har invisteret 625 gode danske kroner i et e-conomic integrationsmodul til prestashop og det er virkelig alle pengene værd.

E-conomic koster 155 kr om måneden, og det er peanuts i forhold til hvor mange mandetimer det frigiver til andet arbejde. Mine kone bruger ca. 3-5 timer om ugen på bogføring, dem spare hun nu og kan derved bruge den tid på fx. facebook markedsføring, bedre produkt beskrivelser besvare kundehenvendelser eller noget helt andet der gør at butikken tjener flere penge end den gjorde førhen. Min pointe med det er, at de 155kr om måneden + engang beløbet på 625kr til modulet er tjent hjem mange gange i forbedret markedsføring i løbet af meget kort tid.

Jeg læste for et stykke tid siden på en blog at dem der kommer frem i iværksætter branchen er dem der outsource det de ikke selv er gode til og så gør det de er gode til. Jeg er ikke enige hele vejen, men med den tidsbesparelse der ligger her kontra prisen så er det værd at gøre! Er du ikke allerede E-conomic’s kunde så kan du bliver der her: Opret din E-conomic konto nu og spar tid

Udover interegrationen til prestashop, så har det også den fordel at man kan give sin revisor adgang til ens konto. Det betyder så at man ikke skal flytte alle 20 mapper over til revisoren og tilbage igen bagefter!

2 tanker om “Automatisk bogføring med e-conomic til prestashop”

  1. Jeg spare rigtig mange timer ved at lade bogføringen kører automatisk, tak for de mange informationer og relevante links.

  2. Hvad vil du sige er bedst? Køre det gennem epay til e-conomic eller gennem det modul til e-conomic, for så vidt jeg kan se, er det nemmest at opsætte med gennem ens epay modul.

    Christopher

Skriv et svar