Meebox – Godt men billigt webhotel med ambitioner

Jeg har længe, faktisk meget længe søgt efter et godt men billigt webhotel, og de er svære at finde, det er jo tit sådan at man får hvad man betaler for, og det gælder også når det handler om webhoteller. I jagten på noget godt har jeg været lidt omkring, min første spæde start som hjemmeside ejer startede hos one, som i særdeleshed skuffer, faktisk på alle fronter. De har elendig support, dårlige løsninger og manglende muligheder for at ændre opsætningen så man kan gøre bare lidt små ting fra serveren.

Næste skridt var i123.dk, hvor jeg faktisk stadigvæk har en løsning idag. De har middel support, og gode muligheder for at ændre server opsætning efter behov, desværre er deres kontrolpanel hjemmelavet, og derfor svært at sætte sig ind i hvis man er vandt til løsninger med standard kontrolpaneler. Iøvrigt lover de fritrafik, hvilket man så opdager de ikke har når man laver noget seriøst for at skaffe trafik. Alt i alt en middel god løsning.

Surftown havde jeg regnet med var et godt og seriøst sted at have en erhversløsning, og havde derfor valgt deres dyrreste løsning fordi jeg skulle være sikker på at jeg fik en stabil løsning, den viste sig dog at være alt andet end stabil, faktisk var det hamrende useriøst. Deres telefon nummer på hjemmesiden er til nogen som er ret trætte af at modtage opkalde til surftown, faktisk har de slet ikke noget med dem at gøre! Derudover så svare de max 1 gang i døgn på support mails, og der er slet ingen support i weekenden. Sidst nævnte skulle vise sig at få vores bære til at flyde over da vores server ved 19 tiden fredag fik en fejl, det var optil lønningsdag og fejlen blev først rettet mandag da der kom nogen på arbejde der kunne læse vores support mails. Jeg var selvfølgelig rasende og havde henover weekende selvfølgelig skiftet webhotel. Til dem der ikke ved det så har vi en butik der blandt andet sælger festkjoler online.

Valget faldt på meebox, hvor vi stadigvæk er i dag. Jeg har aldrig oplevet så god service som her, supporten er i top og man får rigtigt meget for pengene. Jeg har flere gange oplevet at mine support beskeder bliver besvaret indenfor få min. Nu skal alt ikke være lyserødt, for de har da også haft server problemer, forskel her er bare at de løser det i løbet af meget kort tid. Der udover så har de lige udført en opdatering af deres erhversløsninger, for at gøre det lidt teknisk så har de udskiftet apache2 med litespeed, og udover det så har de indført server caching, hvilket tilsammen gør at vi, som det ses på billedet,  har vundet rigtig meget loadtid. Loadtid er ikke kun godt for brugerne, men det er også godt for dine resultater i søgemaskinerne. Meebox har løsninger i alle størrelser, lige fra 9kr om måneden, til 199kr om måneden.

loader tid fra webmaster tools (Den gule streg skiller opdatering til lightspeed i stedet for apache2):

Find en meebox rabat kode her, som giver 20% rabat. Du kan også tag den her: prestatips.dk

7 tanker om “Meebox – Godt men billigt webhotel med ambitioner”

 1. Cool, det er næsten det billigste jeg har set, men det virker ret seriøst, det må jeg lige kigge nærmere på en af dagene!

 2. Jeg har været igennem den samme oplevelse — og sværger nu også til webhotellerne fra Meebox. Kvalitet til en fornuftig pris, og så synes jeg også, deres support er hurtig, personlig og kompetent. Noget, jeg savnede hos de større udbydere, der kørte derudaf med masser af skabelonsvar fra maildatabsen. Det var ofte en lettere frusterende oplevelse.

  Alt godt,

  Kasper

  Miniindlæg om mine erfaringer med danske udbydere af webhoteller her:
  http://mediebevaegelsen.dk/hurtigt-webhotel-mine-erfaringer-med-danske-udbydere-af-webhoteller

 3. Hej

  Jeg har købt min butik 1/11 2011 og det først Surftown gjorde var at smadre firmaets mail. Mailen var 6 år gammel og fyld med informationer til mig og det var en af de ting, jeg havde betalt for ved købet.

  Gjorde de noget for at rette op på fejlen. Nej, ikke før end jeg blev total hysterisk. Derefter oploadede de alle de spam-mails, som var kommet de sidste 14 dage før deres bommert. Men ingen mails – heller ikke relevante mails bare for de 14 dage.

  Jeg var RASENDE.. og er det stadig på dem.

  Indtil de gav mig en smadret mail skulle jeg bruge deres support 2 gange. Magen til dårlig support skal man lede længe efter.

  Jeg har selvfølgelig skiftet udbyder til Meebox. Min webside http://www.spirit-world.dk er nu hostet hos dem. Sammen med et par andre. Det er simpelthen det bedste valg jeg har gjort. De er fantastiske og ufatteligt hjælpsomme. Det er endda langt ud over hvad man kan forvente af en support. FANTASTISK.

  MEEBOX rules in my world 🙂

  Lise Andersen
  http://www.spiritworld.dk

 4. Tusind tak for den meget informative artikel. Jeg vil klart kikke deres produkter igennem, da jeg til stadighed har brug for gode webhoteller til mine kunder.

Skriv et svar