Gratis video kursus i søgemaskineoptimering populært kaldet SEO

Jeg har overtiden skrevet rigtigt mange artikler om søgemaskineoptimering som populært kaldes SEO, og jeg er da også kommet med en del bud på hvordan man tuner sin prestashop og samtidigt givet en masse tips og tricks til små core og theme ændringer der kan være med til at optimere din prestashop.

Tidligere idag faldt jeg over en Gratis SEO video, som jeg tænker jeg vil dele med jer, den er nok primært rettet imod nybegynderne, men der er helt sikkert også nogen erfarne SEO folk der kan få lidt ud af den. Jeg har da ihvertfald taget en ting eller to til mig fra den.

Ihvertfald så kan du finde det gratis videokursus i SEO her.

Når du nu ligger nr 1 i google med din hjemmeside, så kan du jo smide en kommentar i bunden af siden her, og give indlæget her 5 stjerner 😉

Hvis du ikke selv har mod på at gå igang med prestashop seo så findes der rig mulighed for at betale sig fra det. Men tænk dig om inden du vælger din SEO leverandør, der findes mange på markedet som markedsfører sig som eksperten, men som ikke er det.

6 tanker om “Gratis video kursus i søgemaskineoptimering populært kaldet SEO”

 1. 1000 TAK! for linket til videoen. Jeg skal da vist lige i gang med nogle af vores sider. jeg skal nok vende tilbage når vi ligger på 1 😉

 2. Mange tak for link videoen, det er altid rart at lære mere SEO..

  Og så lige et velkommen på e-universe, håber du synes om det;)

  1. @Jan: Det er bestemt altid godt med lidt info på SEO fronten, hvilket også er derfor jeg har tilmeldt mig http://www.e-universe.dk, og man må sige at jeg på bare 12-14 timer har fået en hel masse brugbar SEO viden. Folk er utrolig seriøse og aktive – jeg er meget positiv omkring det.

 3. Hej Tim

  Den glæder jeg mig til at se. Og du har helt ret – selvom man tror, at man ved det hele om et eller andet emne, dukker der altid noget nyt op. Tak for det gode tip!

  Rasmus

Skriv et svar