Vigtigheden af meta beskrivelser – samt 20 tips og tricks

Snippet som man populært kalder den del af title og meta beskrivelse der vises i søgemaskinerne har stor indflydelse på om brugerne, som i sidste ende gerne skulle blive til kunder klikker på søgeresultatet. Uden klik for du ingen besøg fra søgemaskinerne.

Jeg kan lige så godt være ærlig og sige det, jeg har snydt dig. Jeg har nemlig ikke 20 tips og tricks til hvordan du kan lave bedre meta beskrivelser, tilgengæld har jeg ikke noget imod at sende dig videre til en som har skrevet 20 hamrende gode og brugbare tips og tricks. Ejeren af bloggen hedder Henrik Bondtofte og han er SEO mand med stort S.

Klik her for at komme til de 20 tips og tricks om meta beskrivelser.

Jeg håber du kan bruger dem til noget lækkert, hvis du er typen der gerne vil have hjælp til den slags, så kan du få hjælp af Henrik her. God læse lyst.

3 tanker om “Vigtigheden af meta beskrivelser – samt 20 tips og tricks”

    1. Det var skam så lidt, jeg er rimelig imponeret over mange af din artikler og har faktisk lige bogmærket din blog 🙂

Skriv et svar