Hvilke strømper er bedst? 

Hvilke strømper er bedst? 

Synes du, det kan være svært at finde ud af, hvilke sokker og strømper du skal købe for at sikre dig, at du får nogle, der er af god kvalitet, og som du bliver glade for? I det følgende tester vi to typer af sokker, så du måske kan blive lidt klogere på, hvilke sokker der passer dig og dine behov bedst. 

Strømper er ikke bare strømper. De er afgørende for, hvordan du har det. Har dine fødder det godt, så har du det sikkert også godt. Men hvilke strømper skal man bruge for at få det største velbehag? Følg med her så kommer vi med et par bud. 

Bomuld eller bambus? 

Der findes mange forskelligt materiale til sokker i dag. Der er hverdagssokken, arbejde og de fine. De fleste sokker bliver lavet i bomuld når vi snakker arbejdsstrømper, farvede, stribet eller motiver. Hvorfor vi har valgt bambus og bomuld er helt klart fordi vi sælger bedst af dem. 

Bomuld er anvendt i beklædning siden tidernes morgen. Det er brugt tilbage i det helt gamle og bliver stadig anvendt 100% den dag i dag. Det er der mange gode grunde til. Blandt andet er bomuldsfibre behagelige og bløde, og beklædningsgenstande med bomuld er super rare. Dog kan der også være stor forskel på, hvilken type af bomuld man vælger. Vi anbefaler du vælger det kæmmet bomuld da det er mere fint.  

Er du mere til bambus og hvorfor? Vi kan godt blive enige om af bambus er det nye på marked og det vil træde meget frem de næste mange år, men hvorfor er bambus så populært? Det vil vi prøve og komme lidt ind på. (1) Det er nemt og hurtigt og producere da det kan høstes mange gange om året, det vil sige af de kan lave mere om til brug af tekstil. (2) tekstil lavet i bambus er nok nået af det blødeste tekstil du kan komme i nærheden af, derfor er folk og blevet mere og mere til det. Vi anbefaler dog kun af man vælger strømper i bambus, t-shirts og andet overtøj mangler lige lidt finpudsning. (3) bambus er super svedabsorberende, gode for diabetes mennesker og antibakterielt. 

Skriv et svar