Stort udvalg af smukke og stilfulde vitrineskabe hos boboonline

Går du og kigger efter opbevaringsplads til dit porcelæn, kan vi anbefale et vitrineskab fra boboonline. Her finder du et væld af vitriner i fine farver, forskellige størrelser og elegante designs. Det kan være svært at navigere i de forskellige vitrineskabe, så derfor kan det være en idé at tage udgangspunkt i, hvilket behov du har, til dine opbevaringsting.

Hvordan finder jeg den rette størrelse på vitrineskabet?

Det første du kan gøre, når du skal vælge et vitrineskab, er at finde ud af, hvor du gerne vil have skabet til at stå. Så kan du måle den ledige plads op i bredden og højden, og derefter gå på opdagelse i boboonlines vitrine kategori. Her kan du nemlig bruge filtre, så du kan søge på de mål, dit skab skal have.

Måske har du mange skønne kopper, tallerkner og glas, som du gerne vil stille ind i det nye skab, men ikke plads i rummet til et bredt vitrineskab. Det skal du ikke lade dig gå på af. Bobo har nemlig også vitrineskabe, der er høje og smalle, og som både er designet med låger, hylder og skuffer. På den måde løser du dit pladsproblem samtidig med, du får opbevaret dine fine nipseting og brugsting.

Skal vitrinen have både låger og skuffer?

Her kan vi begynde med lågerne. Du kan vælge låger, der er lavet i glas. Det giver dig mulighed for at lave en lille udstilling i skabet. Måske har du nogle fine glas i forskellige farver, som du synes bør vises, selvom de står i et skab. Det kan også være, du har nogle figurer eller nipseting, som du er bange for, skal falde på gulvet, hvis de står på en skænk eller en hylde. De vil derfor være perfekte at stille ind i skabet med glaslåger, så de alligevel bliver vist frem, men på en mere sikker måde.

Boboonline kan også byde på låger, der er lavet i træ eller metal. Hvis du vælger dette, behøver du ikke at tænke på, hvor fint dit porcelæn er placeret i skabet. Det kan være, du har en travl hverdag, så du ikke har tid til at tænke på de små detaljer, og derfor synes, det er genialt med ugennemsigtige låger.

Hvis vi tager et kig på skufferne, kommer vi igen til at tale om behov. Måske vil du bruge vitrineskabet til duge, servietter, stearinlys og bestik. Så vil skuffer helt bestemt være anbefalelsesværdig. Det giver dig mulighed for at holde orden på tingene, og så er de nemme at finde frem, når du skal dække spisebordet til dine gæster. Du kan også lettere få et overblik over, om du har stearinlys og servietter, der passer i farven til den dug, du vil lægge på bordet.

Hvilket materiale skal vitrineskabet være lavet i?

Hos boboonline kan du finde vitrineskabe i flere forskellige materialer. Såfremt du godt kan lide den skandinaviske og nordiske indretning i boligen, kan vi anbefale et skab i bl.a. naturfarvet eg, hvidpigmenteret egefinér, akacietræ og brun valnød.

Til dig, der elsker det romantiske look, kan vi anbefale vitrineskabe i hvidmalet træ med elegante udskæringer, glaslåger og skuffer med fine lidt gammeldags greb.

Hvis vi taler om skabe i stål og glas, taler vi også lidt om indretning i den industrielle stil. Et vitrineskab i lysegråt stål med kantede linjer eller en vitrine i sort stål med riflet klart glas, sætter helt bestemt prikken over i’et. Bobo kan også byde på et moderne vitrineskab i beige stål, der er lavet i et grafisk og maskulint design. Ja, der er nok at vælge imellem.

Skriv et svar