IT og negle kan kombineres hvis du er kvinde

Vi er en tid hvor vi skal huske at udvise samfundssind. Men det behøver ikke at betyde at vi som kvinder skal gå på komprimos med os selv og vores kvindelighed. Selvom vi måske arbejder i computerfaget er det muligt at få lavet kunstige og gellack negle så vi bebeholder vores kvindelighed i denne besynderlige tid. For det er vigtigt vi stadigt holder fast i disse ting selvom verden er underlig. 

I en tid hvor alt er omvælteteligt er det at vide at nogle ting stadig er det samme og det er at kvinder gør noget ud af deres udseende og mænd gør det samme. For mister vi det så begynder vi også selv at se grå i den triste tid vi lever i og det behøver vi ikke når der er muligheder for at signalere overskud. 

Disse typer af modetilbehør kan du købe her. Negle gellack har været brugt siden 1970’erne. Men selve det at lave sine negle har været brugt siden det gamle Ægypten. Så der er ikke noget nyt i forbindelse med at få lavet kunstige negle. Limmen til kunstige negle blev først opfundet i 1973 og med den startskuddet til de kunstige negles årti. 

Kvinder idag kan godt lide den følelse som negle giver, for det er med til højne selvsikkerheden at man og føler man ser godt ud , så man på den måde kan klare dagens udfordringer med et smil på læben og masser af overskud. Så selvom tiden er 

Specielt i disse tider handler det om at stråle , for corona gør os triste til mode, og en af måderne hvor på man kan forhindre dette er ved at bruge negle gellack.

Skriv et svar