Køb cykelhjelme til hele familien og cykl sikkert

I mange Danske familier er cyklen et af de mest brugte transportmidler, og det er der mange gode grunde til. For at holde familien sikker på vej på job og til de forskellige institutioner, er det vigtigt at i alle bruge hjelm. I Danmark er især de voksne og unge dårlige til at huske cykelhjelmen, og det kan være fordi mange selv i løbet af årene blev trætte af at blive belært om at bruge hjelmen. Det handler om at gøre cykelhjelmen til noget almindeligt og komfortabelt. 

Tag på cykelferie når i alle får fri

Det at cykle kan for mange have en meget hverdagsagtig association, men dette kan sagtens vendes lidt om på. I kan tage på cykelferie sammen hele familien, for at minde jer selv om at det også kan være eventyrligt og spændende at cykle. Få styr på cykelhjelm og reservedele, og find ud af hvilke destinationer i vil ud på. På Cykel Shoppen finder du alt det du skal bruge for at kunne cykle sikkert. Cykelferie er også en god mulighed for at komme ud og lave noget spændende, uden at skulle rejse til udlandet.

Hvordan får man de unge til at bruge hjelm?

At få teenagere og unge generelt til at bruge cykelhjelm kan være vanskeligt i mange familier. Som sagt, kan mange unge have en dårlig association med hjelmen, fordi de ønsker at gøre en smule oprør mod forældrene. Hvis du har vanskeligheder med at få alle dine børn til at bruge hjelmen, så husk først og fremmest selv at bruge den. Børn og unges modvilje til at bruge hjelmen, kan sagtens komme fra forældrene. Hvis du cykler en del, og husker at bruge hjelmen, er der i hvert fald en øget chance for at dine børn også vil bruge deres hjelm hver gang de cykler i skole, på fritidsjob og så videre.

Vil du ud og cykle stærkt, så find en aerodynamisk hjelm

Der findes mange former for cykling, og det kan være at du selv har for vane at se Tour de France og andre cykelløb. Når man ser de professionelle cykle, kan man hurtigt selv blive inspireret til at tage ud og cykle stærkt. Man skal slet ikke lade sig stoppe, hvis man vil ud og cykle hurtigt. Den handler derimod blot om at cykle sikkert. Med en god cykelhjelm kan du både se sporty ud, beskytte dig selv i de høje hastigheder og gøre dig selv mere synlig på vejen.

Husk komforten

Når man vælger cykelhjelm, er det ekstremt vigtigt at huske komforten. Dette gælder især, når man skal finde hjelme til børn og unge. For at komme af med de dårlige associationer om, at det er træls at bruge cykelhjelm, så handler det om at finde hjelme som passer ordentligt. Alle mennesker har forskellige hovedstørrelser, og det er derfor godt at være omhyggelig med valg af hjelm. Find en cykelhjelm til dig selv, og sørg for at det er noget som er komfortabelt for dig at bruge på langt sigt.

Skriv et svar