Mælkesyrebakterier til baby

Mælkesyrebakterier er gode for vores mave, men nogle gange kan det være nødvendigt at tilføre lidt ekstra mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakterier kan anses for at være mavens bedste ven, og de er med til at sikre en god tarmbiota. Derfor kan man supplere med Sempers produkter til maven, som indeholder probiotika. Probiotika indeholder de mest almindelige bakterier, som er mælkesyrebakterier. 

Semper har tre produkter, som indeholder mælkesyrebakterier, det er: Semper D-vitamindråber med mælkesyrebakterier, Semper dråber med mælkesyrebakterier og Semper tyggetabletter. Disse indeholder alle den naturlige mælkesyrebakterie L. reuteri Protectis, som er en naturlig mælkesyrebakterie, som der også findes naturligt i tarmen og i modermælk. Hvis man tager 5 dråber eller 1 tyggetablet, så får man mindst 100 millioner levende L. reuteri Protectis mælkesyrebakterier. 

Mælkesyrebakterier baby

Hos nyfødte spædbørn findes der hovedsageligt bifidobakterier i tarmen, og herefter vil der ske en udvikling i mængden af mælkesyrebakterier. I Sempers produkter bruges der L. reuteri Protectis mælkesyrebakterier, som allerede findes naturligt i tarmen og i modermælk. Sempers produkter med mælkesyrebakterier kan bruges helt fra fødslen, til børn og til voksne. L. reuteri Protectis som bruges i Sempers produkter til maven er en mælkesyrebakterie, som der i et stort antal studier har vist sig at være sikker for børn. 

Dosering af Semper produkter med mælkesyrebakterier 

Det anbefales, at man anvender en dosis på 5 dråber pr. døgn eller 1 tyggetablet pr. døgn, dette er uanset alder eller vægt. Ved denne dosering opnås et indtag på 100 millioner levende L. reuteri Protectis mælkesyrebakterier. 

Hvis vi kigger på dråberne, så svarer fem dråber til mellem ca. 0,15 og 0,20 ml, det vil sige, at en flaske med 10 ml giver omkring 50 og 66 doser. Ved tyggetabletterne er det en pr. døgn, og derfor er det antallet af tabletter der afgør, hvor mange doser der er pr. pakke.

Semper D-vitamindråber med mælkesyrebakterier og Semper dråber med mælkesyrebakterier, skal opbevares ved stuetemperatur, det skyldes det tørremiddel, som ligger i flasken. Efter de har været åbnet er holdbarheden 3 måneder ved stuetemperatur. 

Før brug er det vigtigt altid at ryste flasken i minimum 10 sekunder. Dråberne kan enten doseres på en ske eller i en flaske eller kop sammen med mælk. Dog skal man være opmærksom på, at L. reuteri Protectis kan kun overleve 4 timer, når du blander det med mælk.

Skriv et svar