Rensning af blodet kan gavne diabetikere

Blodsten er små meget fine sten, der har aftegninger af både grønne, røde og gule farvenuancer. I samme stil som krystaller, er der gemt en masse af naturens kræfter i sten også. Derfor siges det, at de kan bidrage med en masse gode og positive ting. Herunder kan du læse om noget af det, blodsten kan hjælpe på – især hvis du er åben for det.

Køb blodsten, kan måske være med til at rense blodet. Blodsten siges at være en helbredende sten. Den er særligt anvendelig, når du har behov for at afgifte og rense din krop. Det er vigtigt, at du formår at være åben for stenens energi. På den måde kan den hjælpe dig med at fjerne negative energier fra din egen krop, og du kan rette fokus på mere positive tanker – uanset situation. I denne verden handler det meget om energier, og derfor er fokus på, at man skal rense sig selv fra de negative energier, ved at du øger energien af kærlighed og fjerner eventuelle blokeringer, der netop forhindrer dig i dette. Dette vil være med til at oprette det perfekte flow af energi i din krop.

Naturens kraft i din hånd

Vi har siden for mange hundrede år siden anvendt naturen til vores fordel. Det er et kæmpe område at dykke ned i, for både urter, krystaller, sten og alt det andet, som naturen giver os, kommer i sin reneste og sundeste form.

Det er da også derfor, at det giver mening, at vi skal udnytte naturen til vores fordel. Se det som, at naturen faktisk skænker os små gaver, vi bør tage imod og anvende til at skabe sundhed og velvære i vores liv.

Det siges, at blodstenen kan bekæmpe problemer i din hverdag som irritabilitet, træthed og forvirring. Dette skyldes, at du netop formår at få balance i energien.

Kan hjælpe mod diabetes

Ved diabetes sker der helt praktisk nogle ting med bl.a. dit stofskifte. De store energier fra sten kan gå ind og påvirke disse ting. Her kan de gå ind og påvirke den ubalance, der er i din krop. Ved diabetes kan man opleve en række ubehagelige bivirkninger, og dette kan stenene også være med til at forhindre, så du opnår en bedre livskvalitet i løbet af dagen.

Du kan også klikke ind og finde andre sten og krystaller der kan have en lindrende virkning på sukkersyge. Der er nemlig ikke en endegyldig opskrift på, hvordan dette kan hjælpe dig. Det kræver blot, at du er åben for forandringer – så vil der kunne ske store ting i dit sind og din krop.

Alternativ behandling

Alternativ behandling er bestemt ikke noget nyt, men som tidligere nævnt bør vi bestemt ikke ignorere de ting og genstande, naturen stiller os til rådighed. I stedet bør vi spørge os selv, om den mon netop ikke gør det af en grund? Hvis det er meningen, at vi, helt reduceret, er i stand til at leve i pagt med naturen, uden at påvirke den negativt, så betyder det højst sandsynligt også, at den kan påvirke os positivt, og vi derved kan opnå at leve i perfekt harmoni med den.

Dette indlæg er skrevet med det formål at informere og oplyse. De er på ingen måde ment som en erstatning for samarbejdet med læger og medicinske eller farmaceutiske myndigheder, nærmere tværtimod.

Skriv et svar