Meebox fylder 3 år – Gratis webhotel i 1 år

Meebox er min absolut favorit webhost, og det har de været de sidste 2 år, det er der flere gode grunde til. For det første så leverer de en yderst personlig og kompetent support, men udover det så lytter de også til kunderne og deres behov. Selvom de er en virksomhed der skal tjene penge, så er de slet ikke interesseret i at sælge oversælge et produkt, forstået på den måde at de ikke putter dig ned i en for stor kasse, hvis man henvender sig og beskriver sit behov, så rådgiver de en til at vælge det rigtige webhotel til behovet.

Meebox fylder, som overskriften siger 3 år. Det er 3 år med vokseværk – vokseværk kan som bekendt nogen gange godt gøre lidt ondt, og det er da også 3 år på både godt og ondt, de har nemlig i en periode haft svært ved at levere de gode og stabile hosting løsninger som de ellers er kendt for.

Men som det nu engang er med Meebox, så indrømmer de fejlen og tager tyren ved hornene – og løser problemet, og det har de også gjort denne her gang.

Jeg synes de fortjener en lille hyldest her på bloggen på dagen hvor de fylder 3 år.

Du kan besøge meebox’s tilbud her (se deres blog), og bliver du fristen til at blive kunde så husk at rabatkoden “prestatips.dk” giver 20% rabat på alle webhoteller.

Stort tillykke til Patrick og Anders, der har sat det hele i verden.

NB: Det er værd at bemærke, at de sidste år havde nogen helt vilde tilbud på netop fødselsdagen, der var gratis webhoteller til alle!

Andre rabatkoder:
Rabatkode til UnoEuro
Rabatkode til i123.dk
cHosting rabatkode

3 tanker om “Meebox fylder 3 år – Gratis webhotel i 1 år”

 1. Startet med at flytte en af mine hjemmesider over på meebox. Var så tilfreds med deres live kundeservice, at jeg flyttede alle mine domæner over til meebox. 5 Stjerner her fra. Kan kun anbefales

 2. Meebox er rigtig godt. Jeg synes dog deres interface er en lille smule forvirrende…det kunne godt være lavet lidt mere brugervenligt.
  Men når først man lige kommer ind i det, så er det faktisk ganske let at arbejde med og god service.
  Så også mine største anbefalinger til Meebox 🙂

  1. Hej Sven.

   Jeg synes nu ikke deres interface er spor forvirrende, og jeg er faktisk lidt i tvivl om du mener cpanel’et eller Meebox delen af interfacet. Selvfølgelige er det meget forskelligt hvad man finder forvirrende, så du forbeholder dig retten til at blive forvirret alligevel 🙂

Skriv et svar