UnoEuro rabatkode – Få 25% ekstra hosting med denne rabatkode

Hop til: Find rabatkoden herLidt om UnoEuro

UnoEuro er markedets bedste webhotel fortiden. Det svinger normalt lidt frem og tilbage hvem der bliver kåret som den bedste, men over den senere tid har UnoEuro været suverænt markedet bedste udbyder, hvis man kigger på de 2 vigtigste elementer. Oppetid og support, nu er oppetid jo relativt og jeg mener med en god oppetid også at serverne performer, og det gør de rigtig godt faktisk.

Klik her for at få rabatkoden på 25%

Egentlig så var min plan at skrive en super kort introduktion til emnet om UnoEuro rabatkode, hvor jeg ville fortælle hvor godt UnoEuro er, men det vil jeg undlade, fordi man alle steder man kigger på nettet kan finde mennesker der taler godt om dem, det er faktisk ikke rigtigt lykkedes mig at finde nogen der ikke kan lide UnoEuro, i hvert fald ikke pga. den service og vare de sælger, så du får rabatkoden med det samme, og så kommer der en uddybende forklaring længere nede.

Der er nemlig nogen vigtig elementer i du skal have for øje inden du kaster dig ud i købet af webhotellet. Der er egentlig 3 elementer man skal være opmærksom når man køber webhotel.

1. Serverens svar tid

Hvis man ikke ved så meget om webhoteller, så det måske en underlige størrelse og man kan spørge sig selv, hvad er egentlig en god svar tid? Det klare svar er, 1. hurtigere end dine konkurrenter og så skal den ligger under 2 sekunder. Kommer man over 2 sekunder så skal man kigge på enden serveren eller i nogen tilfælde kan det også være hjemmesidens opbygninger der kan være afgørende. Der findes en lang række services og website i dag der kan overvåge svar tider på hjemmeside, jeg bruger selv Pingdom til formålet. Her kan man opsætte 1 gratis hjemmeside, og så løbende blive holdt opdateret om svar tider og nede tid på hjemmesiden.

2. Support

Alle der køber et webhotel, hvad enden det er hos UnoEuro eller andre steder kan løbe ind i behov for support, derfor er et vigtigt element at man kan komme i kontakt med nogen. Det behøver ikke nødvendigvis at være telefonisk kontakt, et Ticket systemt kan være ganske ude mærket til formålet.

Jeg har i flere omgange oplevet support hos UnoEuro, hvor jeg laver en support ticket og umiddelbart efter modtager en mail. Jeg antager at det en bekræftelse på at jeg har lavet en ticket. Lidt senere tjekker jeg så mailen og opdager at det rent faktisk er et svar – det er ret imponerende at de kan svare på under 1min, og det sker også om aftenen og i weekenden.

3. Prisen

Prisen er en afgørende faktor for mange, og det forstår man jo godt. Der er for det første ikke nogen der ønsker at betale mere end højst nødvendigt og penge hænger jo som bekendt heller ikke på træerne. Ofte så er det sådan at pris og kvalitet hænger sammen, hvis man køber et billigt webhotel så kan man ikke gøre sig nogen forventninger om, at det bare er super godt og spiller helt optimalt. UnoEuro skiller sig dog ret meget ud fra mængden på lige netop det her punkt, deres kerne produkt er billige webhoteller og min teori er at de derfor sætter alt på et brat for at det spiller.

Prisen for et webhotel hos UnoEuro er kun 1 EUR pr. måned ( uden moms ), og det er altså billigt. Grunden til at de kan holde prisen nede er at de har automatiseret systemerne i en sådan grad at der skal meget lidt menneskelig indgriben til at holde det kørende. Supporten er bygget så hvis man forsøger at lave en support ticket, så søger den automatisk efter svar i deres FAQ system. Det er både smart for UnoEuro som spare mandskabstimer, men også for dog som kunde fordi du får svar uden at skulle vente.

For at vende tilbage til prisen så giver rabatkoden ovenfor dig 3 måneders gratis hosting, hvilket svare til 25% ekstra for pengene.

Lidt om UnoEuro

UnoEuro er i sin tid startet af Wannafind, og er i dag stadigvæk ejet af dem. Produktet / firmaet er lavet for at skabe en godt webhotel, men til priser som var konkurrence dygtige overfor konkurrenterne med billige webhoteller, men vel og mærket uden at gå på kompromis med performance på hotellerne. De er Microsoft certificeret partnere og kan derfor også tilbyde stabil ASP/ASP.NET hosting på Windows 2008 servere. Derudover tilbyde de selvfølgelig php hosting på kraftige Linux servere, som efter sigende er optimeret ret imponerende.

UnoEuro Danmark i danmark har følgende adresse:

UnoEuro Danmark
Danmarksvej 26
8660 Skanderborg

Hvad er Linux?

Når man er ny med internet og hjemmesider så er det ikke sikkert man har hørt om Linux før, og det er derfor et reelt spørgsmål. Linux er, som du kender det fra din egen computer et styresystem. Hvis du har en PC så hedder det temmelig sikkert Windows. Linux er bare ikke en “vindue” baseret løsning, men alle kommandoer sker via et tekst baseret terminal interface.

Grunden til at Linux er bygget som et terminal interface er for at spare ressourcerne på computeren / serveren som skal håndtere rigtige mange hjemmesider og besøgende hele tiden.

Få rabatkoden her

Du skal selvfølgelig ikke synes for rabatkoden, den finder du via linket nedenunder.

Klik her for at få rabatkoden på 25%

Klik på linket ovenfor for at få vidst rabatkoden.

Hvad er ASP?

ASP betyder Active server page og er en microsoft teknologi som ikke er almen kendt ligesom fx. html og PHP er det.

Hvad er PHP?

HTML giver et statisk output til alle bruger som kommer til en hjemmeside, uden umiddelbar mulighed for at ændre på indholdet fra besøg til besøg. PHP giver muligheden for at hente informationer fra eksempelvis en database eller lignende. PHP kaldes lidt teknisk for server side programmering, du kan læse mere om det på wikipedia hvis du er nysgerrig.

Hvor dele en UnoEuro rabatkode ud til et godt produkt?

Spørgsmålet kræver lidt forklaring. Rabatkoderne er ret smarte, fordi de fungere sådan at den som bruger rabatkoden får 3 måneder gratis, og den som har rabatkoden tilknyttet sin UnoEuro konto for 1 måned gratis, dermed er det Win-win, og det betyder også at du selv kan få gratis hosting ved at uddele rabatkoder når du først er blevet kunde, hvis man er aktiv med dem, så vil jeg mene at man faktisk aldrig behøver betale for sit webhotel igen.

UnoEuro har på den måde en hel hær af uvildige markedsføringsfolk med sig, faktisk alle deres kunder kan potentielt markedsføre deres produkter, og dermed billige markedsføring, hvilket igen er med til at holde priserne nede.

Kunne jeg så finde på at anbefale produktet for at få gratis hosting?

Det korte svar er nej, jeg anbefaler det kun hvis jeg 100% kan stå indenfor det, og det kan jeg. Hvis der er nogen der holder hvad de lover på det danske hosting marked så er det UnoEuro. Det er vigtigt for mig at mine læsere føler sig trygge ved min artikler og stoler på indholdet.

Sælger de andet en webhoteller?

Ja de sælger også Virtuel private server, også kaldet VPS, men jeg ved ikke om de er ligeså skarpe med de produkter som med deres webhoteller, men det skulle absolut ikke undre mig. Jeg ved dog at rabatkoden til UnoEuro, som du kan finde længere oppe af siden ikke virker til deres VPS til produkt, den er altså kun til webhoteller – Kig her for at se deres webhotel produkter.

En VPS er næsten ligeså godt som at have sin helt egen server, men det kræver et ret godt indblik i Linux for at kunne bruge den, den er 100% uden support, hvilket vil sige at man selv står for alting på serveren.

Jeg har tidligere forsøgt mig med en VPS, det var dog inden jeg faldt over dem hos UnoEuro, og jeg må indrømme at det bliver en smule for teknisk for mig, og jeg føler mig ellers godt til rette med teknik og kode. Jeg har det lidt sådan med hjemmeside at de skal loade hurtigt, virke hele tiden og hvis de ikke gør det så skal jeg have nogen at skrive til, som svare reagere hurtigt på det.

Domænets vigtighed for din hjemmeside

Der kan ikke herske nogen tvivl om at det er vigtigt at vælge det rigtige domænenavn til din hjemmeside, hvis du får valgt et forkert navn som er svært for folk at udtale, eller måske staves på forskellige måder, så risikere du at skulle forklare folk hvad din hjemmeside hedder. Det er ikke kun irriterende når du snakker med andre om din hjemmeside, men det gør det også svært for andre at huske hvad den hed. Det handler altså om at finde et domænenavn der klinger og som er nemt at huske og samtidigt giver mening for din hjemmeside. Når du har fundet det rigtige navn til din hjemmeside, så kan du kan læse mere her om køb af domænet.

Findes der nogen alternativer?

Ja der findes mange alternativer, og billige – der hvor filmen bare knækker som markedet ser ud i dag er performance, og det er meget vigtigt at din hjemmeside loader hurtigt hvis du vil være seriøs med den, og det vil du helt sikkert hvis du er landet her. Af billige alternativer kan jeg nævne mlhosting, som i skrivende stund sælger webhoteller for bare 5 kr. om måneden. Det er billigt, og jeg ville også lyve hvis jeg sagde jeg ikke havde et eller flere små webhoteller hos dem. Det er dog hjemmeside som jeg ikke tillægger en seriøs værdi.

Her kan du også finde en rabatkode til Unoeuro, og du kan endda se en liste over andre webhoteller i Danmark hvis du endnu ikke har taget en beslutning om hvilket webhotel du er på jagt efter.

Skriv et svar