Mobilt bredbånd – Hvad skal man vælge?

Jeg er rigtigt meget på farten, og når man er meget aktiv med online aktivter som man fx. er når man driver en webshop, så er man meget afhængig af at kunne komme online. Jeg har derfor brugt noget tid på at lede efter mobilt bredbånd, men jeg må indrømme at det er lidt af en jungle og finde rundt i. Der er for det første alt for mange at vælge imellem og alt for få steder der samler priserne så man har en god pris og behovs guide.

Efter at have været turen rundt til de forskellige udbydere jeg lige kunne komme på faldt jeg over en guide med Mobilt bredbånd tips, der for det første en prissamlingen i topmenuen, og derudover laver de også en masse tests af mobilt bredbånds udstyr og ikke mindst mobile bredbåndsudbydere. Deres seneste test har fx. fokus på telias udbydelse af 4G. Jeg ville gerne have 4G, men nu bor vi på landet og der er åbenbart ikke dækning på det endnu, og når vi kommer omkring er det også tit udenfor storbyerne, og derfor er 4G bestemt ikke noget for mig endnu.

Til dem der er nysgerrige så har jeg valgt en Oister løsning til 159,- om måneden uden binding. Det sidste var også vigtigt for mig, fordi jeg så bare kunne skifte hvis udbyderen ikke kunne holde det lovede. Oister kører på 3’s net! Ihvertfald så glæder jeg mig til mit bestilte dukker op med posten.

1 tanke om “Mobilt bredbånd – Hvad skal man vælge?”

Skriv et svar