Optimer din prestashops ydeevne – gælder version 1.4.x

Jeg har indtryk af at mange er bange for at pille ved performance indstillingerne i prestashop, derfor har jeg lavet en kort video der viser hvordan man kan reduceret loadtiden på prestashop.

[youtube id=”DDEfQU2mlrk” width=”600″ height=”350″]

Jeg undskylder lyden, og understreger lige at force compile er en del af ydeevne optimeringen, og den skal være slået fra, der er en opmærksom læser der har gjort mig opmærksom på at den i video er slået til, den skal være slået fra!

11 tanker om “Optimer din prestashops ydeevne – gælder version 1.4.x”

 1. Hej,
  Vil starte med at sige tak for alle de mange råd og vejledninger du laver 🙂

  Samtidig vil jeg lige høre om hvordan man sætter det forsendelses metode op til Danmark, har fulgt din video og kan stadig ikke få det til at virke på min side, ved bestillingen hvor man kommer til at skulle vælge forsendelses metode skriver den “Der er ingen leveringsmåde, der kan benyttes ved levering til denne adresse.” til trods for jeg har lavet en, på nuværende stund 2, i håb om jeg havde lavet en fejl.

  På forhånd tak.

  Mvh. Christian

  1. Hej Christian

   Det er et stykke tid siden jeg har lavet videoen med fragtopsætning, men jeg mener det er møntet på fragt håndtering til udlandet, men det burde vel kunne tweekes til det du søger. Det er dog svært og sige præcist hvor det går galt for dig, det kan være mange ting. Og en generel opsætnings beskrivelse er desværre heller ikke noget jeg lige hurtigt kan brygge sammen til dig.

   Tim

 2. Hej Tim,

  Tak for meget hurtigt svar.
  Ja det burde egentligt være lige til bare at lave tingene til danmark og med post danmark. I hvert fald skal du have tak.
  Beklager ulejligheden.

  God Weekend.

  Mvh. Christian

 3. Hej Timpet,

  Lader til fejlen lå i jeg havde slettet alt post halløj lige efter installationen. og de nye jeg prøvede at lave var der fejl i. slettede det hele og installerede den sidst nye version, nu virker det 🙂

  Bare for lige at fortælle jeg fik det til at virke.

  1. Tak for headsup, det kan være der er nogen andre der oplever samme fejl som kan bruge det 🙂 Og godt du fik det løst.

 4. Understøtter prestashop ikke explore v. 8.06 ?eller skal man bruge en anden nyere web browser til prestashop.

  Mit problem er at jeg ikke kan navngive nye produkter i Prestashopen. Hvilke web browsere anbefales til brug af Prestashop ?

  1. Hej Torben.

   Jeg ved at der tidligere har været nogen problemer med IE og prestashop version 1.4.x, jeg vil anbefale dig at bruge en Firefox eller chrome browser. Det vil helt sikkert også give dig en større glæde ved at bruge nettet 🙂

 5. Hej Timpet

  Tak for info. Du har ret prestashop virker ikke med IE, gik over til Chrome browser og Vupti så virkede det hele som det skal.

  1. Hej Michael.

   Der var sket en fejl da jeg opdateret bloggen med nyt design, videoen er lagt på igen 🙂 Tak for heads up.

Skriv et svar