Partner ads sporingskode til prestashop

Partner ads er et godt redskab hvis man vil finde en håndfuld partnere som vil hjælpe med at sælge ens produkter for en % vis afkast af de ordre som partneren levere besøg til. Desværre er der ikke nogen umiddelbar mulighed i prestashop for at tilføje sporingskoden så derfor har jeg lavet en lille lyn guide til hvordan man gør det. Jeg kunne selvfølgelig også have lavet et modul, men det tager lidt længere tid end en lille lyn guide 🙂

Jeg har lavet et modul der implementere koden, så hvis du ikke lige kan hitte ud af det her, så hop her over: https://www.prestatips.dk/prestashop-moduler/gratis-modul-til-implementering-af-partner-ads-sporingskode/ og hente det gratis modul.

Først i 1.3.x order-confirmation.php:

Så i 1.4.x /controllers/OrderConfirmationController.php

Og til sidst en ændring i themes/dittheme/order-confirmation.tpl:

Husk at fjerne filerne i tools/smarty/compile mappen, og at tag backup inden ændringerne.

Derudover så vil jeg lige gøre opmærksom på at man kan se min cursor på billederne, den skal selvfølgelig ikke med i koden som en lodret streg.

20 tanker om “Partner ads sporingskode til prestashop”

 1. Hej Timpet,

  Det er en fin guide, men jeg er simpelthen for dum til at bruge den.
  Jeg bruger den sidste nye prestashop og har ændret i Så i 1.4.x /controllers/OrderConfirmationController.php som du viser billede af, men hvordan ændre jeg min .tpl fil? Når jeg prøver at åbne den på computeren så åbner den et af mine billede programmer, skal den ændres inde i selve prestashop adminpanelet?

  1. Hej Mikkel.

   Du skal åbne den med fx. notepad eller wordpad (tror jeg nok det hedder). Der findes også andre editore, fx har jeg tidligere brugt en gratis en der hedder phpeditor.

   Tim

 2. Er ved at opsætte koden men har store problemer med, at partner-ads ikke kan se koden når de tester. Jeg har ikke slettet filerne i tools/smarty/compile mappen da de umiddelbart ikke ligner nogen der skal…men kan det have noget med dem, at gøre at koden ikke kan ses under test?

  1. Tom@ Filerne i compile mappen er lavet udfra din theme filer, og det er dem der vises til browseren. Så før du sletter dem vil du sikkert ikke få vist sporingskoden. Du skal ikke slettet index.php filen, den skal være der.

 3. Når filerne er væk vil der så blive genereret nye når prestashop finder ud af de mangler? dvs. at slette dem vil ikke få nogen betydning for theme og opsætning?

  1. Ja det vil der helt automatisk 🙂 Første gang du besøger shoppen vil den være lidt langsommere om at loade, men det er sikkert ikke engang noget du opdager.

 4. Tager en backup af de filer, laver et test køb og krydser fingre for at Ken i morgen kan se købet i Patner-Ads system 🙂

  Tak for hjælpen 🙂

  1. Hej Christian.

   Nej det gør den desværre ikke, tilgengæld har jeg lige lavet et modul der gerne skulle virke til det. Mere om det i løbet af et par dage.

 5. Hej Timpet.

  Tak for din hurtige tilbagemelding.
  Lige for at være 100% sikker, er det modul du henviser til (29. maj 2013) modulet for PS 1.5.4.0 som du sagde vi ville høre mere om efter et par dage? Grunden til jeg spørger, er at linket blev lagt op samme aften =) Glæder mig til at høre fra dig.

  1. Jeg sagde bare et par for at jeg ikke lovede noget jeg ikke kunne holde, jeg fik hurtigere færdigt end forventet 🙂 og så er der jo ikke nogen grund til at vente med at frigive det 🙂

Skriv et svar