Partner-ads feeds til 1.3.x og 1.4.x

Så fik jeg lige tid til at sætte mig ned og lave feeds til Partner-ads klar. Jeg har ikke testet det feed der er til 1.4.x, så der må i meget gerne give mig noget præcist feedback og arbejde med hvis det ikke spiller som forventet.

Det er rent nemt at bruge, det kræver at du har en Partner-ads konto, når du har den så skriver du til Partner-ads og vedhæfter url’en til dit feed, du skal selvfølgelig huske at omdøbe filen så ikke alle kan besøge den.

Hvis man har rigtig mange produkter kan der opstå performance problemer når man kører feed filen.

Links:
Download feeds her
Gå til Partner-ads her og opret din konto

Hvorfor så bruge Partner-ads tænker du nok. Jeg vil ikke give dig en længere salgs tale, i stedet for vil jeg bruge et øjeblik på at forklare hvorfor vi bruger det. Vi har igennem længere tid brugt rigtig mange penge på bannerreklamer, enden med en CPC (Cost Per Click) aftale, eller en CPI (Cost Per Impression) aftale. Og begge dele er desværre hamrende dyrt, og de har ofte solgt meget mindre end vi har betalt. Derfor er en CPA (Cost Per Action), som man kan lave igennem Partner-ads ret genial. Samtidigt har de allerede et stort udvalg af partnere der står klar til at vise dine reklamer!

Læs artiklen Sådan fungerer Partner-ads, og bliv meget klogere på hvad Partner-ads er for en størrelse.

Held og lykke med at skabe noget mer salg via feedet.

3 tanker om “Partner-ads feeds til 1.3.x og 1.4.x”

  1. Det var da lækkert 🙂
    Jeg har aldrig helt forstået de feeds med affiliates. Men dette ser da nemt ud, hvordan man lige kan trække sådan et feed ud, som ens affiliates så kan bruge 🙂
    Kanon…

    1. Hej Michael.

      Man ligger flot feed filen op og besøger den, virker det så aflevere man urlen til partner-ads. 🙂

Skriv et svar