Sådan får du flere besøgende på dine sites

Det er altid interessant for ejere af hjemmesider at få flere besøgende på deres hjemmeside eller hjemmesider, da det oftest betyder flere penge i kassen. Dette kunne være i form af indtægter fra reklamer eller noget helt andet.

Det er dog de færreste, som ønsker at bruge alt for mange penge på det. På nuværende tidspunkt er den bedste måde at få flere besøgende på (gratis) ved at publicere meget godt og nyttigt indhold, som andre gerne vil linke til. Hvorfor linker folk til det? Fordi hvis du laver indhold, som man ikke kan slå, så bliver man nærmest nødt til at linke til det. Det kræver dog, at din hjemmeside først bliver fundet.

Du har nok allerede hørt om søgemaskineoptimering eller SEO forkortet. Du bygger links til din hjemmeside igennem processen, der hedder linkbuilding. Denne proces kan være gratis, men det er utroligt svært at finde hjemmesider, som vil linke til dig uden en eller anden form for aftale om betaling. Hvad gør man så? Man kan betale høje priser for at få links på forskellige hjemmesider eller købe sig adgang til en række forskellige hjemmesider i form af et abonnement.

Hjemmesiden Billig Linkbuilding beskæftiger sig med sammenligning af forskellige udbydere i Danmark. Du kan besøge deres hjemmeside her: https://billiglinkbuilding.dk/. Inde på den kan man finde en liste over danske netværk af hjemmesider, hvorfra man kan bygge meget billige links. Hvis du selv vælger at skrive dine artikler og udvælge domæner, så kan det blive ekstrem billigt. Dette gør det i særdeleshed, hvis du når din månedlige kvote. Ja, der er en begrænsning på antallet af links, du kan bygge om måneden (afhængig af pakke), men du kan altid opgradere til en større pakke, hvis der ikke er links nok. Du skal dog lade være med at bygge for mange links om måneden til nye hjemmesider.

Skriv et svar