Sådan kan du skabe bedre overblik for dine medarbejdere

Kommunikation og godt overblik er nogle af de vigtigste kerneelementer i en succesfuld virksomhed. Hvis der er problemer med kommunikationen, kan man forsinke vigtige processer, der i sidste ende har negativ indflydelse på både arbejdsmiljøet og kundernes tilfredshed. I denne artikel vil vi komme nærmere ind på, hvordan du kan skabe et bedre overblik i din virksomhed, som kan gøre arbejdsprocesserne hurtigere og mere glidende.

Skab overblik og effektiv informationsformidling med infoskærme

Den bedste måde at skabe overblik på, er ved at have overblik hele tiden. Bruger i IT systemer eller sågar noter på papir og måske tavler, kan det være svært hele tiden at have et opdateret overblik over, hvad der sker i virksomheden. Det er essentielt, at alle hele tiden er opdateret med den nyeste status. Ved at få installeret infoskærme i din virksomhed, kan du gøre en verden til forskel, når det gælder informationsformidling og overblik. Du kan finde et stort udvalg af infoskærme her: https://nordicscreen.com/

Skærmene kan med fordel placeres flere steder i virksomheden, på strategisk udvalgte pladser, hvor alle medarbejdere har frit udsyn til dem. Skærmen er dynamisk og levende. Du kan skifte informationen ud løbende, som den kommer ind af døren. Har du flere forskellige områder, du gerne vil have fremhævet på samme tid, kan du lade skærmen stå og skifte mellem relevante sider. Infoskærme har et godt blikfang og er noget, man lægger mærke til. Den vigtige information vil derfor helt automatisk blive opfattet af dine medarbejdere.

God brugervenlighed ved infoskærme

Man kan installere brugervenlige apps til skærme, som gør det nemt og hurtigt at redigere det viste indhold. Det handler om at spare tid og effektivisere. Der findes mange forud programmerede layouts, du kan benytte dig af for at skabe ekstra meget opmærksomhed omkring skærmen.

Hvilke informationer kan være relevante at have kørende på en infoskærm?

Der er mange muligheder med en infoskærm. Den kan blandt andet anvendes til:

  • Deling af billeder og videoer
  • Nyhedsoverblik
  • Kantinens madplaner
  • Nye projekter
  • Information om sociale begivenheder
  • Sikkerhedsinstruktioner

Infoskærmen vil fungere som en slags nyhedstavle, som medarbejderne hele tiden holder sig opdateret med. Det er både en god måde at skabe sammenhold på ved deling af sjove billeder fra sociale events, men også en god måde, hvor vigtig information hurtigt kan komme rundt til alle. Ved konstant at have overblik over, hvad der sker i forskellige afdelinger, vil kommunikationsvejene blive nemmere. Dette fører til mere effektivitet og hurtigere leveringstid til kunden.

Software til dine infoskærme

Der findes forskelligt software, der kan anvendes til infoskærme. Det er ikke nødvendigvis en fordel at vælge en meget avanceret software, med mindre du har en baggrund som mediegrafiker. Med en simpel software som Q-play bliver det let som en leg at opstille visuel information, der ser professionelt ud. Med Q-play kan du nemt redigere dine skærme fra din computer – uanset hvor skærmene er placeret. Med en cloud baseret løsning vil det tilmed blive muligt for dig at redigere indholdet på dine skærme, selvom du befinder dig i et helt andet land i forhold til skærmene. 

Skriv et svar