Sådan kommer du i gang med din prestashop

Selvom der er kommet mange forskellige webshopudbydere på markedet, hvor du betaler et månedligt beløb, så er en Presashop stadigvæk et populært valg til håndtering af mange produkter i din webshop. Du har sikkert hørt om de mange problemer med en WooCommerce webshop, og det har da også gjort, at vi ofte får mange besøgende her på siden.

Derfor vil vi dele nogle simple råd til, hvordan du kommer i gang.

Find ud af hvad du vil sælge

Først skal du selvfølgelig have noget, som du gerne vil sælge. Vi regner allerede med, at du har styr på det, siden du er endt herinde.

Måske drømmer du bare om at få en webshop, uden at du har tænkt nærmere over, hvad du gerne vil sælge. I gamle dage var det en ok grund til at starte en webshop. I dag er det klart bedst, hvis du brænder for at sælge noget og mere ser din webshop, som den platform som du bare kan bruge til at sælge på.

Find domæne og webhotel

Det første, du skal have fat i, er et domæne og webhotel. Der er mange udbydere, som kan hjælpe dig med dette på markedet. De fleste kan du hurtigt og let installere en prestashop på uden problemer.

Du kan se mere på findwebhosting.dk, hvor du hurtigt kan sammenligne de mange udbydere på markedet.

Installér Prestashop på dit domæne

Dette plejer altid at være ligetil, da du kan finde det hos de fleste udbydere. Det er rimelig standard, at det kan installeres med et enkelt klik. Så det er ikke det, som skal holde dig tilbage.

Når du har installeret det, skal du finde et tema til. Det er også let at gøre, da du blot googler det eller kigger på en side som Themeforest. Her har de en række temaer til. Du kan selvfølgelig også få designet et flot tema, men det koster mange penge.

Vi vil råde dig til at starte billigt og så kan du altid senere kigge på, om du skal have et nyt bedre design.

I første omgang bør du fokusere på at sælge dine produkter.

Skriv et svar