Styrk din virksomhed med ultimative it-løsninger

At drive sin egen virksomhed kræver meget arbejde. Det indebærer både planlægning af arbejdstider, holde overblik over økonomien samt sprede virksomhedens ry. Alt sammen for at holde fast i kunder og for at tiltrække potentielle nye kunder.

Mange af disse ting sker digitalt. Licenser til Microsoft, Revit m.m. er ofte nødvendige for at kunne drive en virksomhed. Hvad enten det er første gang, du skal træde ind på virksomhedsmarkedet eller har prøvet det før, så kan der let opstå spørgsmål vedr. licens, sikkerhed og serviceaftaler. Ofte er det blot et spørgsmål om værdier, ønsker og behov. For manges vedkommende er det en hjælp at inddrage professionelle kræfter, når det kommer til at optimere sin virksomhed. Derfor har vi valgt at guide dig igennem en jungle af firmaer, og direkte ind til Company IT. Et firma, der sammensætter high performance IT-løsninger til ambitiøse virksomheder.

Byg bro mellem virksomhed og it-firma
Hvad er bedre end at have en ven i nød, når der opstår tvivl og usikkerhed? Det er lige præcis den oplevelse, som du vil få hos Company IT. Firmaet står klar med åbne arme til at rådgive dig. Det gælder både ved it-sikkerhed og rådgivning med tunge systemer såsom Autodesk, Blender og Unreal Engine. Det er alle krævende systemer, som forudsætter det rigtige hardware til at løfte de tunge arbejdsopgaver. De mange års erfaring inden for salg af computere og licenser gør, at der kan sammensættes den helt rigtige løsning, som passer bedst til din virksomheds behov.

Med speciale i programmer med Autodesk er Company IT din højre hånd, når det gælder Microsoft samt løsninger, sikkerhed og serviceaftaler inden for it. For at sikre den mest optimale løsning, sker det via en tæt dialog igennem processerne således, at du får en tæt samarbejdspartner.

Sikkerhed frem for alt
Det er ikke alle og enhver, der prioriterer it-sikkerhed lige højt. Og det kan være farligt. Sikkerhed inden for den digitale verden er i dag en af de vigtigste ting at prioritere i en virksomhed, da få fejl kan ende med at koste dyrt på den lange bane. Igennem de sidste år er der sket en digital udvikling, som har medført flere og flere uforudsete sårbarheder. Mange virksomheder bliver udsat for it-kriminalitet, fordi de ikke har sikkerheden i orden.

Din it-sikkerhed afhænger af mange forskellige faktorer. Det er både procedurer og rutiner i virksomheden og brugeradfærden hos den enkelte medarbejder. Hos Company IT hjælpes du godt på vej. Ved at danne et overblik over virksomhedens nuværende it-setup får I helt styr på de basale procedurer såsom automatisk system- og programopdatering, og diverse backupsystemer bliver gennemtestet. For yderligere sikkerhed kan der opsættes firewall, antivirus og laves en identitetsbeskyttelse.

Er du i tvivl om, hvordan din virksomhed bliver rustet bedst muligt i fremtiden med et grafisk design, der siger sparto? Eller har du dybdegående spørgsmål vedr. pris, licens eller sikkerhed, så læs mere på Company-it.dk. Her ser de muligheder frem for begrænsninger og står klar til at guide dig fra A til B.

Skriv et svar