Er du træt af at dine nylonstrømper løber?

Der er nok ikke en kvinde på jorden, der ikke har oplevet et par nylonstrømper løbe, og der er ikke ret meget, man kan gøre ved det, når skaden først er sket. Men der er meget, du kan gøre for at forebygge huller i strømperne.

Sørg for, at dine nylonstrømper er den rigtige størrelse; de må hverken være for store eller for små, for så sidder de ikke rigtigt, og du kommer til at gå og hive dem op hele dagen, hver gang med risiko for at rive hul.

Når du tager nylonstrømperne på, skal du starte helt nede ved foden og så langsomt “lægge” strømperne på benet i stedet for at trække dem op. Hver gang du har været på toilet, bør du tage hele nylonstrømpen ned til foden igen og starte forfra med at “lægge” den på benet igen – ellers ender for meget af stoffet nede på skinnebenene, og det kommer du til at mangle ved lår og numse, hvilket også resulterer i strømpebukser, der glider ned.

Smykker (især fingerringe), skarpe negle og tør hud er nylonstrømpernes ærkefjende, så vær forsigtig, når du tager dem på. I vaskemaskinen eller tøjskuffen kan du risikere, at velcro, lynlåse eller lignende vil rive hul i dine strømpebukser. For at undgå det kan du med fordel vaske strømperne i en vaskepose eller i hånden og lægge dem i en pose, når du lægger dem tilbage i skuffen.

Når du har styr på strømperne er du klar til at have en hyggelig aften med vennerne – I kan for eksempel samles om en MYA vandpibe og nyde den dejlige duft af vandpibetobak i sommernatten. Nylonstrømper er nemlig også perfekte under en kjole, hvis aftenen bliver lidt kølig.

Læs også: PrestaShop udvikling hos officielt PrestaShop bureau i Danmark

Skriv et svar