Prøv en topløs servitrice til polterabend

Er du i gang med at arrangere polterabend for en af dine allerbedste venner? Det er en meget særlig dag og aften, hvor du virkelig har mulighed for at vise din ven eller veninde, at du kender personen godt og vil gøre alt for, at det bliver en helt fantastisk dag.

Der er nogle traditioner, som rigtig mange vælger at holde fast i til polterabend. Det skal gerne være festligt og vildt, og så gør det heller ikke noget, hvis der sker et par grænseoverskridende ting for aftenens hovedperson. Man kan eksempelvis vælge at hyre topløs servering, som er et alternativ til den klassiske stripper, og som i hvert fald kan skubbe lidt til aftenens hovedperson. Så se mere om hvorfor topløs servering kan være en sjov ide til polterabend lige her.

En meget anderledes oplevelse

En af grundene til, at topløs servering kan være en meget sjov ide til en polterabend, er netop, at det er en meget anderledes oplevelse, som man har meget få anledninger til at kunne få. Polterabender har det med at have nogle grænseoverskridende elementer, som på en måde skal markere, at man er på vej væk fra sin ungdom og på vej ind i det rigtige voksenliv, og derfor er det også på sin plads, at der sker nogle lidt vilde ting på denne særlige aften – og det kunne meget vel være noget som topløs servering.

Den sidste aften som single

Det er desuden meget i polterabrendens ånd, hvis man vælger at få en topløs servitrice til at servere i en time eller to, fordi det netop er en aften, der markerer den sidste aften som ugift, hvilket selvfølgelig betyder, at man skal til at vende sig til, at ens partner er den eneste, som man kommer til at se på den måde i forhåbentlig meget lang tid.

Så ligesom tidligere nævnt giver det altså også god mening, at der sker nogle lidt vilde ting på denne særlige aften, som både bliver en slags sidste gang, at man får mulighed for at opleve det, men som måske egentlig også gør, at aftenens hovedperson har det fint nok med at slå sig ned. Nogle gange kan det jo også blive lidt for vildt.

Husk at overvej hvad behovet er

Inden du og de andre, der står for planlægning af polterabend, bare kaster jer ud i at bestille topløs servering, så skal I måske lige gennemtænke det en ekstra gang. Måske er det lidt for grænseoverskridende for den person, I holder det for, eller måske synes I også bare, at det er mange penge at bruge på underholdning. Hvis I allerede har en masse andre ting planlagt, er det måske ikke nødvendigt, men det kan modsat også være, at I synes, at topløs servering er helt perfekt på denne aften – så skal I selvfølgelig bare gøre det!

Skriv et svar