SEO på min hjemmeside?

Skal du findes i googles søgeresultater er SEO et uundgåeligt begreb at støde på. Vil du til tops på Google i de organiske søgeresultater, er der mange ting som er vigtige, faktisk så mange at jeg ikke kan remse dem alle op her, tilgengæld vil jeg dele nogle gratis guides med mig som du med fordel kan læse inden du laver SEO på din hjemmeside. 

Mobile first – Mobil telefoner bliver en stadig stigende genstand i vores hverdag, dette gør også at flere og flere af dine hjemmesides besøgende, benytter en smartphone. Jeg kan sige at lidt over halvdelen af alle besøgende kommer fra en mobil enhed. Det er altså længe, længe siden at man kunne slippe afsted med at have en hjemmeside som ikke virkede optimalt fra smrtphones. Virkeligheden i dag er at du siger farvel til halvdelen af dine kunder i døren, hvis ikke du byder dem velkommen ved at mobiloptimere dit site. 

Gratis guide til mobilvenlige hjemmesider

Udover at google forfordeler hjemmesider som er mobiloptimeret i sine søgeresultater, kan vi dele SEO op i 2 underpunkter. 

On-page SEO
Off-page SEO 

On-page SEO er slt det du kan ændre på din egen hjemmeside for st hjælpe google til st forstå hvad din side handler om, og hvorfor din side er mere relevant end andres for nogle givne søgeord.  Jeg har også her fundet en virkeligt dybdegående artikel frem: Guide til on-page SEO

Off Page SEO består af mange forskellige elementer men handler i bund og grund blot om alt det arbejde du laver på andre hjemmesider for din hjemmeside. Det kan være på sociale medier, Blogs, Artikler, Medier, Forummer osv. 

Søgemaskineoptimering er en kunstart, og dem der er dygtige til det, kan hjælpe dig til tops i googles søgeresultater, men pas på, de nemme og billige løsninger er meget risikable og i bedste fald, virker de ikke rigtigt, i værste fald kan det smadre dine placeringer fuldstændigt. Google er klog og med de nye algoritmer, skal man træde varsomt og sørge for at lave kvalitets SEO, Dette kræver i mange tilfælde nok at mn får fat i en SEO ekspert, eller en SEO konsulent om man vil. Seo optimering er ikke for sjov, det kan betyde ALT for din forretning, og det er en investering som betaler sig.  WHITE HAT SEO er begrebet om det seo som er anerkendt af google, som overholder googles retningslinier. Black hat SEO er det modsatte, her arbejder man bevidst imod googles retningslinjer, hvilket nogen gange kan give hurtige resultater, heldigvis er google blevet god til at gennemskue black hat SEO og de fleste hjemmesider der benytter denne metode forsvinder fuldstændigt fra google, i kortere eller længere perioder. 

Grey hat SEO er nok den metode de fleste danske SEO konsulenter og SEO burreauer benytter sig af, Det er som navnet antyder lidt et mix, mellem den hvide og sorte, og her er det virkeligt vigtigt at man ved hvad man laver, og hvor grænsen går.  Hvis jeg skal anbefale dig en rigtigt dygtig mand, så kan du benytte ham som også hsr skrevet de artikler jeg har linket til her, hjemmesiden hedder mofa.dk og han hsr nogle serrøse resultater bag sig. Du får også her et link til hans side for SEO

Skriv et svar