Guide: Sådan får du og din virksomhed mest ud af Mac

Vi lever i dag i en digital tidsalder, hvor elektronik og internettet er helt uundgåelige elementer for de fleste moderne virksomheder, og hvor teknologi ofte spiller en stor rolle for virksomheders effektivitet og økonomiske udbytte. For de fleste mennesker er en PC helt uundværlig i dagligdagen, og mange medarbejdere bruger det meste af deres arbejdsdag foran en computer på deres arbejdspladser. Mange virksomheder benytter Apple’s produkter, som oftest er kendetegnede ved høj brugervenlighed og godt design, og dermed er de attraktive for mange arbejdspladser. Er du og din virksomhed som mange andre brugere af Apple-produkter, kan du med fordel læse med her, når vi præsenterer en guide med 3 tips til, hvordan Mac kan forbedre din business.

Download Microsoft Office

Microsoft Office er en software, der giver dig kendte programmer som Excel, PowerPoint, Word og Outlook, og disse programmer kan hjælpe dig og din virksomhed til at håndtere mange forskellige arbejdsopgaver på bedst mulig vis. Når man er én samlet virksomhed, er det vigtigt, at alle medarbejdere bruger samme Office-pakke, så forskellige dokumenter åbnes ens på alle Mac-computere, og der ikke pludselig opstår problemer med layout eller andre grafiske elementer i filerne. Mange virksomheder finder det nemmest at gøre brug af Microsoft Office, fordi designet er meget brugervenligt, og fordi mange medarbejdere kender til programmerne i forvejen og ved, hvordan det skal håndteres.

Brug SEO

Ved hjælp af søgemaskineoptimering eller SEO kan din virksomhed bedst muligt fange potentielle kunder og dermed sælge flere produkter, og derfor er SEO et vigtigt redskab for mange virksomheder i dag.

I SEO arbejder man med forskellige elementer på sin virksomheds hjemmeside for at tilpasse den og gøre den mere synlig på Google. Du og din virksomhed kan udøve SEO selv med jeres Mac, eksempelvis ved at forbedre teksterne på virksomhedens hjemmeside, så de er bedre tilpasset Googles retningslinjer, og du kan desuden her læse flere tips til, hvordan du og din virksomhed udfører SEO bedst muligt.

Beskyt med MacKeeper

Det er altid en god idé at beskytte sin computer med et antivirusprogram. Især arbejdscomputere skal der passes godt på, da der ofte ligger vigtig data og mange timers arbejde på disse. Mackeeper er et godt antivirusprogram til Mac, der renser din Mac for uønskede elementer og på den måde optimerer din virksomheds arbejdscomputere, så I altid kan arbejde så effektivt som muligt. Derudover tilbyder MacKeeper smarte backup- og krypteringsfunktioner, så ingen vigtige filer og dokumenter går tabt, hvis uheldet skulle være ude.

Skriv et svar